Dikkat yağmur geliyor

Kocaeli Meteoroloji Müdürlüğü’nün tahminlerine göre, yarından sonra bölgemiz yine yağışlı bir hava kütlesinin etkisi altına girecek. Üç gün boyunca gökgürültülü sağanak yağış bekleniyor.

NEM ARTACAK

Bugün (Salı) hava, parçalı bulutlu geçecek. En yüksek sıcaklık 32 derece tahmin ediliyor. Yarın hafif olmak üzere, perşembe ve cuma günü aralıklı sağanak ve gökgürültülü sağanak yağış bekleniyor. Yarın hafif olmak üzere, perşembe ve cuma günleri aralıklı sağanak ve gökgürültülü sağanak yağış bekleniyor. En yüksek sıcaklıklar çarşamba 28, perşembe 27, cuma günü de 26 derece tahmin ediliyor. Gece sıcaklıkları 17-18 derece arasında değişecek. Yağışla nem de yoğunlaşacak, perşembe ve cuma günleri yüzde 95’ler seviyesine çıkacak. Rüzgarlar kuzey ve doğulu yönlerden orta, zaman zaman kuvvetli esecek. 
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817