DİLARA'LI MİLLİLER VARNADA 3. OLDU
 10-11 Eylül tarihlerinde Bulgaristan’ın Varna kentinde düzenlenen Balkan Şampiyonası’na katılan milli eskrimcilerimiz, ikinci gün gerçekleştirilen takım müsabakalarında flöre branşında 2’ncilik ve 3’üncülük, kılıç branşında 2’ncilik ve 3’üncülük, epe branşında 3’üncülük kazandı.

İLK GÜN 6 MADALYA

İlk gün müsabakalarına 6 madalya ile damga vuran millilerimiz, başarılarını takım müsabakalarında da sürdürdü. Türkiye Kılıç takım müsabakalarında da madalya ve kupa aldı. Kılıç branşında Türkiye 1 takımımız  final maçında Romanya 1 takımıyla karşılaştı.30-40 Romanya’nın üstünlüğü ile biten maçta Türkiye 2’ncilik kupasını kaldırdı. Kılıç Türkiye 2 takımımız ise Moldova ile karşılaştığı 3’üncülük maçını 39-40’lık skorla aldı.

BRONZ MADALYA KAZANDI

Epe branşında da başarılarımız devam etti. Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtsporlu Dilara Ünal’ın da aralarında yer aldığı Epe Türkiye 1 takımımız Romanya 2 ile karşılaştığı maçtan 40-30’luk skorla bronz madalya ile ayrıldı. Takım müsabakalarının ardından sona eren Balkan Şampiyonası’nı Türkiye 6 madalya ve  5 kupa ile tamamladı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817