Dilek ile Tuncay’ın en mutlu günü
 İlimizin başarılı hakemlerinden Tuncay Çetinkaya ile Dilek Baba, Tanyıldız Düğün Salonu’nda gerçekleşen nikah töreni ile yaşamlarını birleştirdi

 Derince Tanyıldız Düğün Salonu’nda gerçekleşen nikah cemiyeti ile bir çift daha mutlu sona ulaşmanın sevincini yaşadı. Gül ve Mustafa Baba çiftinin güzel kızları Dilek ile Fatma ve Haydar Çetinkaya çiftinin yakışıklı oğulları, ilimizin başarılı futbol hakemleri arasında yer alan Tuncay Çetinkaya’nın nikah cemiyeti her iki ailenin dost ve akrabalarından yoğun ilgi gördü. Derince Belediye Başkanı Ali Haydar Bulut’un kıydığı nikahta şahitlikleri Kocaeli Hakemler Derneği Başkanı Seçim Demirel, Alper Çetin, Nazgül Karga ve Şükran Demirkol yaptı. Nikahın ardından Başkan Bulut, kutsal evlilik müessesesine adım atan genç çifte mutluluklar dileyerek uluslararası evlilik cüzdanını gelin hanıma takdim etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817