banner2827
banner2818
banner2819
banner2821
banner2820

Dillere destan sünnet

Körfez’in tanınmış işadamlarından Sedat Gümüşel’in torunları ve Fehmi Gümüşel’in çocukları olan Hamza (8) ve Alparslan (6) dillere destan bir sünnet düğünü ile erkekliğe ilk adımı attılar.
Gümüşel ailesinin Yarımca Hacı Osman Mahallesi’nde ki evlerinde gerçekleşen kır düğünü, evin bahçesinde düzenlendi. Her şeyin düşünüldüğü sünnet düğününe Körfez Belediyesi Başkan Vekili Faruk Denli, Başkan Yardımcısı Selahattin Kabadayıoğlu, Körfez Zabıta Müdürü Mehmet Gökkaya, KTO yöneticisi ve işadamı Recep Öztürk, iş adamı Fahri Güler, Özel Marmara Hastanesi Müdürü Esener Maçil, çok sayıda işadamı, esnaf ve aile yakını katıldı.
Her ayrıntının düşünüldüğü düğün, ailenin mehter müziği ile bahçeye girmesiyle başladı. Ardından Kur’an okundu ve düğün eğlencesi başladı. Yemekli olarak düzenlenen düğünde, çok iyi süslenen bahçe ve konuklara yapılan ikramlarla unutulmaz bir sünnet düğünü yaşandı.
Okulların açılmasına bir hafta kala sünnet olarak erkekliğe ilk adımlarını atan Hamza ve Alparslan Gümüşel, düğün süresince arkadaşlarıyla eğlenirken, Fehmi ve İlknur Gümüşel ile Dede Sedat Gümüşel ve babaanne Zişan Gümüşel gelen konuklarla yakından ilgilendiler.


 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817

banner2823

banner2822

banner2824

banner2825

banner2826