banner2779
banner2752
banner2750

Dilovalı Hanımlardan Toltar’a tam destek
 Düzenlenen programa Ak Parti Dilovası Belediye Başkan Adayı Ali Toltar, Ak Parti Dilovası Kadın Kolları Başkanı Gülay Artut ve Dilovalı kadınlar katıldı.

Programda konuşan Ak Parti Dilovası İlçe Kadın Kolları Başkanı Gülay Artut,”Biz bir ve beraberiz. 2009-2014 yılları arasında yapılan yatırımlar ile ilçemiz çağ atladı ve bu hizmetlerin devamı ve Ak Partimizin bayrağının daha yükseklerde dalgalanmaya devam etmesi için Belediye Başkan Adayımız Ali Toltar’ın yanındayız” dedi.

 

HEP BİRLİKTE ÇALIŞACAĞIZ

Programına katılan misafirleri ile tek tek selamlaşan Ak Parti Dilovası Belediye Başkan Adayı Ali Toltar yaptığı konuşmada yola çıkmanın nasip kısmet işi olduğunu belirtti Toltar” Dilovası 2009-2014 yılları arasında aldığı yatırımı hiçbir zaman almadı. Biz hizmetlerin devamı için ve her geçen gün güzelleşen bir Dilovası için hep birlikte çalışacağız.

 

BÜYÜK VE GÜÇLÜ BİR AİLEYİZ

Seçimin sermayesi insandır diyerek sözlerine devam eden Toltar, Biz büyük ve güçlü bir aileyiz. Önümüzdeki seçim Ali Toltar’ın seçimi değil hepimizin seçimi. Bizler gecemizi gündüzümüze katıp el emeğimiz göz nurumuzu ortaya çıkaracağız ve 30 Mart daki seçimleri birlik ve beraberlik içinde el ele kol kola alnımızın akı ile kazanacağız” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751