banner2779
banner2752
banner2750

Dilovası Bağdat Caddesinde Altyapı Çalışması Devam Ediyor

 Su baskını tehlikesi yaşanmaması için

 

Yoğun yağışlarda su baskın riskinin yaşanmaması için şehir genelinde yağmursuyu imalatlarını sürdüren Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Dilovası ilçesi Bağdat Caddesi’nde (Hastane yolu) altyapı çalışmasına devam ediyor. Kısa sürede bitirilmesi hedeflenen altyapı çalışması sonrası caddenin üstyapı çalışması ile yol konforu sağlanacak.

 

YAĞMUR SUYU VE KANALİZASYON ÇALIŞMASI

Aşırı yağışlarda Bağdat Caddesi’ndeki oluşabilecek su baskınlarını önlemek için gerçekleştirilen yağmursuyu ve kanalizasyon altyapı çalışması, cadde üzerinde ve caddeye bağlantısı olan sokaklarda sürdürülüyor. Kısa sürede bitirilmesi amaçlanan altyapı çalışması sonrası cadde ve çalışma yapılan sokaklar asfaltlanacak. 

EYNERCE DERESİ’NE TAHLİYE EDİLECEK

Çalışma dahilinde yoğun yağışlarda yağmur sularının çoğaldığı Bağdat Caddesi’ne yağmursuyu hattı imalatı gerçekleştiriliyor. Yağmursuyu hattı sayesinde toplanan su, hat ile birlikte hemen caddenin yanında bulunan Eynerce Deresi’ne tahliye edilecek.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751