banner2779
banner2752
banner2750

DİLOVASI BAYRAKTEPE’YE MUHTEŞEM BİR DİNLENCE ALANI
 Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Park Bahçe ve Yeşil Alanlar Daire Başkanlığı tarafından Dilovası Bayraktepe’de muhteşem bir dinlence alanı yapıyor.      Peyzaj düzenleme çalışmalarının yapıldığı çalışmalar kapsamında Bayraktepe’ye 15 bin adet ağaç dikildi. 5 kilometre yürüyüş yolu yapılan Dilovası Bayraktepe’nin 87 dönüm toplam alanı bulunuyor. Bu alanda Büyükşehir Belediyesi tarafından çimlendirme çalışmaları yapılıyor.

 

CAZİBE MERKEZİ OLACAK

Dilovasına hakim bir yer olan Bayraktepe, Dilovalıların dinlence alanı olmaya aday bir cazibe merkezi. Vatandaşların aileleriyle birlikte yeşillikler ve ağaçlar içerisinde piknik yapabileceği bir dinlence alanı olarak tasarlanan Bayraktepe de kamelyalar ve barbeküler yapılıyor. Aydınlatma ve sulama sistemleri kurulurken ahşaptan anfibik tiyatro yapılan 87 dönümlük arazide, mescit, futbol ve basketbol sahaları, otopark, WC bulunacak. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751