DİLOVASI BELEDİYESPOR’DA YENI YÖNETIM
 Kocaeli 1’nci Amatör Küme B Grubu’nda şampiyonluk mücadelesi veren Dilovası Belediyespor’da hafta sonu kongre vardı. Dilovası Güneş Spor tesislerinde yapılan kongrede Divan Başkanlığını Ahmet Ekici, Çetin Kılıç ve Nevzat Akagündüz yaparken, mevcut Başkan Recep Laç yeniden seçilirken yönetime ise yeni isimler geldi.

KENTİN TAKIMINA SAHİP ÇIKALIM

Kongrenin açılış konuşmasını yapan Dilovası Belediyespor Kulüp Başkanı Recep Laç, “Gençlerimize sahip çıkmak için çıktığımız bu yolda, onları kötü alışkanlıklardan kurtarmak için her türlü çalışmayı yapıyoruz. Bizler gençlerimize sahip çıkmalıyız. Bizimle birlikte Dilovası’nda yaşayan herkesin bu kentin takımına sahip çıkması gerekir.

KÖTÜ İMAJI SİLECEĞİZ

Takımımızın daha güçlü olması için projeler geliştireceğiz. Kentimizde önemli bir faktör olan sanayiciyi de yanımıza alarak, halkımızı da yanımıza alarak takımımızı görmek istediğimiz yere getireceğiz. Dilovası’nın kötü imajını spor aktiviteleri ile yıkacağız. Bu kentin dinamiklerini hayata geçirirsek, bunu başarır ve takımımız hedefine ulaştıkça gençlerimizin de önü açılır.

AMATÖR LİGDE PROFESYONEL RUHLA ÇALIŞACAĞIZ

Amatör ligde profosyonel ruhla çalışacağız. Biz inanırsak ve halkımız bize sahip çıkarsa başaracağımıza inanıyorum. Yeni yönetimimizle kolları sıvadık. Dilovası Kaymakamımız ve Dilovası Belediye Başkanımızın da desteği ile daha çok çalışacağız. Takımımız bu sezon çok iyi başladı. Bizim için her şey yolunda ama takımımızın manevi desteğe ihtiyacı var. Halkımızı tribünde görmek istiyoruz. Sanayicimizi yanımızda görmek istiyoruz.”dedi.

YENİ YÖNETİM

Başkan Laç’ın konuşmasının ardından yönetim kurulu seçimi yapıldı. Yapılan seçimle Başkanlığa Recep Laç yeniden seçilirken, Yönetiminde ise; Adnan Sak, Yavuz Celep, Halit Ekici, Hamza Şayir, Fuat Özalp, Bekir Kılavlı, Mehmet Öztürk, Fethullah Kocaman, Cemil Daşdemir, Görkem Turan, Servet Ataş, Yasin Akın, Cengiz Kasar, Barış Ateş seçildi.

Denetim kurulunda ise; Necati Temiz, Bekir Dursun ve Mustafa Şahin görev aldı.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817