banner2779
banner2752
banner2750

Dilovası dev mitinge hazır!
Çevre kirliliğinin protesto edileceği mitinge halkın yanı sıra CHP Kocaeli Milletvekilleri Mehmet Hilal Kaplan, Haydar Akar, MHP Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan, Kocaeli Üniversitesi Öğretim görevlisi Prof.Dr. Onur Hamzaoğlu, siyasi parti il ve ilçe başkanları, STK'lar ve mahalle muhtarları’nın katılım göstereceği öğrenildi.

İNSANCA YAŞAM İÇİN 
Dilovası'nın uzun süreden beri gündeminden düşmeyen çevre kirliliği ile ilgili vatandaşlar yetkililere seslerini duyurmak için geniş katılımlı bir protesto gösterisi düzenliyor. Özellikle son aylarda çevreye verdiği ciddi zararlardan dolayı sık sık gündeme gelen Kömürcüler OSB'nin protesto edilmesinin yanısıra İZAYDAŞ'ın kaldırılması, Adatepe'nin sanayiciler tarafından işgal edilmesi ve Dilovası çanağının sanayiden arındırılması protesto edilecek. Dilovalılar insanca yaşam için seslerini duyuracaklar.

HUMMALI ÇALIŞMA
Protesto gösterisi için Dilovası'nda bir araya gelen CHP, MHP, SP, BTP ilçe başkanlarının yanı sıra, STK Temsilcileri, Mahalle Muhtarları katılımın yüksek olması için yoğun çaba sarf ediyorlar. Protesto yürüyüşü Pazar günü Dilovası Belediyesi önünde saat 12:00'de başlayacak ve Turgut Özal Mahallesi'nden Kömürcüler OSB'ye doğru gidilecek.

KATILIM YÜKSEK OLACAK 
Dilovası halkının sesini yükseltmek için yapacağı büyük protesto gösterisine siyasi partilerden ve öğretim görevlilerinden de önemli katılımın olması bekleniyor. Yürüyüşe CHP Kocaeli Milletvekili Mehmet Hilal Kaplan, Haydar Akar, MHP Milletvekili Lütfü Türkkan, CHP, MHP, SP İl Başkanları, Dilovası'yla ilgili açıklamalarıyla adı sık sık gündeme gelen Kocaeli Üniversitesi Tıp Fakültesi Halk Sağlığı Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Onur Hamzaoğlu, Onurumuzu Savunuyoruz Platformu üyeleri, öğretim görevlileri, STK Temsilcileri, Mahalle Muhtarları ve çok sayıda davetlinin yanısıra vatandaşların katılması bekleniyor.

AK PARTİ TABANINDAN BÜYÜK DESTEK
Diğer taraftan gazetemizin edindiği bilgilere göre parti olarak yapılacak olan protesto gösterisine katılmayan AK Parti'nin tabanında ise düzenlenecek olan protesto gösterisine katılımın yüksek olması için yoğun çalışma yapıldığı öğrenildi.   
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751