Dilovası Eylül Ayı Meclis Toplantısı Gerçekleşti 

Dilovası Belediyesi Eylül ayı olağan meclis toplantısı; Dilovası Belediyesi Kültür Merkezi’nde gerçekleşti. Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir Başkanlığı’nda gerçekleşen toplantıda, 11 gündem maddesi de meclis üyelerinin oyları ile kabul edildi.  

EŞ ZAMANLI ÇALIŞMALARIMIZ DEVAM EDİYOR 

Gündem öncesi; yapılan çalışmalar ile ilgili olarak açıklamalarda bulunan Başkan Şayir, “Mahallelerimizde eş zamanlı çalışmalarımız devam ediyor. Tavşancıl’da orta gerilim hatlarının yerin altına alınması ve cadde genişletme çalışmalarımız sürüyor. Tavşancıl’daki tarihi evlerimizin yenilenmesi çalışması da devam ediyor. Dilovası Eynerce Kavşağı girişinde yapay şelale projemiz vardı. İhalesi yapıldı. Ancak ihaleyi alan firma; 170 bin liralık teminatını da yakarak işten vazgeçti. İnşallah ilerleyen süreçte burayla ilgili yeniden bir çalışma yapmayı düşünüyoruz. Dilovamız’a 16 park için ihale yakında ihaleye çıkılacaktır. İstiklal Caddemiz’de atık su ve yağmur suyu hattı çalışmaları bitti. Telekom’un fiber altyapı çalışması da bitti. Sedaş’ın elektrik direklerini yerin altına alma çalışması devam ediyor.  

DEKORATİF AYDINLATMA ÇALIŞMALARI YAYILACAK  

Mimar Sinan Mahallemiz’de de aynı şekilde çalışmalarımız devam ederek, yağmur suyu, fiber altyapı ve elektrik hatlarının yer altına alınma çalışması yapılacak. Bağdat Caddesi girişinde cadde genişletme ve üst yapı çalışmaları devam ediyor. İstiklal Caddesi ve Mimar Sinan, Diliskelesi, Tavşancıl ve İbni Sina Caddeleri’nde de dekoratif aydınlatma çalışmalarımız genişletilerek devam edecek.    

ÖĞRENCİLERİMİZE KIRTASİYE YARDIMI DEVAM EDECEK 

2022/2023 eğitim öğretim yılı başlıyor. Uyum haftası çerçevesinde önceki gün okullarına başlayan 1. Sınıf öğrencilerimize kırtasiye yardımlarını dağıttık. Haftaya da tamamen başlayacak yeni eğitim dönemiyle birlikte geleneğimizi sürdürerek ilçemizde ki tüm öğrencilerimize kırtasiye yardımı yapmaya devam edeceğiz.  

VATANDAŞIMIZDAN ÖZÜR DİLİYORUM 

İlçemizin her köşesinde ayrı bir çalışma yapıyoruz. Bu çalışmalar kapsamında oluşabilecek rahatsızlıklardam dolayı halkımızdan özür diliyorum. Biraz sabretmelerini istiyorum. İnşallah çalışmalar bitince hepimiz daha güzel bir Dilovası’nda yaşayacağız” dedi. 

GÜNDEM MADDELERİ GÖRÜŞÜLDÜ 

Başkan Şayir’in konuşmalarının ardından bir önceki ay meclis tutanaklarının okunarak oylanmasının ardından 11 gündem maddesi görüşüldü. Gündem maddeleri meclis üyelerinin oyları ile kabul edildi. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817