banner2779
banner2752
banner2750

DİLOVASI HALKI, TAVŞANCIL SAHİLİNİ ÇOK SEVDİ
 İnsanın hayatını kolaylaştıran ve hizmetleriyle yaşam kalitesine her gün artıran başarılı yerel yönetimlerin, gerçekleştirdiği akılcı ve önceliklere göre hazırlanmış projeleri halkın beğenisi kazanmasına neden oluyor. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nde bu vizyonla proje üretirken, özellikle Dilovası ilçesine kazandırdığı Tavşancıl sahili, ilçede yaşayan 7’den 70’e herkesin beğenisini kazanıyor.

 

“2015-2019 DÖNEMİ YENİ YATIRIM DÖNEMİ OLACAK”

Aile ortamında halkın huzurla dinlendiği Tavşancıl sahiline giderek vatandaşlarla bir araya gelen Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, “Dilovası’nda yaşayan halkımız Tavşancıl sahilini çok sevdi. Bu dönem halkımız Dilovası’nda değişimi bir kez daha yaşayarak görecek. 2004 yılından sonra teslim aldığımız Dilovası’nın durumunu orada yaşayan herkes çok iyi hatırlıyor. Geldiğimiz noktada geçmişin birçok izini sildik. Gelecekte daha güzel projeler üretmek için ekibimiz çalışıyor. Bunun yanında vatandaşımız yerel ve genel seçimlerde bize desteklerini her zaman verdiler. Her daim olduğu gibi bu desteğin bize yüklediği sorumluluğu biliyoruz. Buna göre çalışacak ve gördüğümüz eksiklikleri sabırla gidereceğiz.  Dilovası ilçemize hizmetlerimiz hızlanarak 2015-2019 döneminde hızlı bir şekilde devam edecek” dedi.

 

SAHİLİ GEZDİ, VATANDAŞLARLA YOĞUN İLGİ GÖSTERDİ

Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar ile birlikte Tavşancıl sahilini gezen Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, burada teknik personelden de bilgi aldı. Halkımızın rahat bir şekilde sahillerde aileleriyle birlikte zaman geçirmesinin önemine vurgu yapan Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, “Vatandaşımızın daha güzel yaşam sürmesi için elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz. Kentimizin eksikliklerini çok iyi bilerek, ekibimize bunların giderilmesi için talimatlar veriyoruz. Hükumetimizle birlikte son 13 yılda 393,7 Milyon TL Kocaeli’ye çevre ve şehircilik yatırımı yapıldı. Bunun artarak devam edeceğini söylemek isterim” diye konuştu.  Tavşancıl sahilini gezen Başkan Karaosmanoğlu’na vatandaşların yoğun ilgisi de vardı.  

 

KOCAELİ’DE MESİRE ALANLARI ARTTI

Son 13 yılda Kocaeli’de çok önemli çalışmaların yapıldığının altını çizen Başkan Karaosmanoğlu, “Bu dönemde gerçekleştirdiğimiz mesire yerleri ve kent ormanlarıyla ile vatandaşlarımıza rahat nefes alacakları bölgeler oluşturduk. Halkımızın hayat kalitesini sağlıklı ve planlı bir biçimde yükseltmeyi ve çevresel şartlar konusunda refahı en üst seviyeye taşımayı hedefledik. Ülkemizi geliştirmek ve güzelleştirmek için yoğun şekilde çalışarak 13 yılda önemli düzenlemelere imza attık. Dilovası ilçemizde gerek artıma tesisleri gerek altyapısıyla iyi noktalara getirdik. Amacımız bu dönem Dilovası ilçemizi çok daha iyi noktalara taşımak olacak” dedi.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751