Dilovası’nda değişim hız kesmeden devam ediyor

 

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Dilovası’nda yapılan yatırımları yerinde inceledi. Dilovası Belediye Başkanı Cemil Yaman’ın eşlik ettiği Başkan Karaosmanoğlu, ‘’Dilovası yapılan yatırımlar ve hayata geçen eserlerle gelişiyor, değişiyor ve daha yaşanabilir bir şehir haline geliyor’’ dedi.

YATIRIMLARI YERİNDE İNCELEDİ

Başkan Karaosmanoğlu, Dilovası’nda yapımı tamamlanan ve inşaatı devam eden yatırımları yerinde inceledi. Başkan Karaosmanoğlu’na incelemelerinde Dilovası Belediye Başkanı Cemil Yaman, AK Parti Dilovası İlçe Başkanı İlhan Yıldırım ve AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Oya Tunçel eşlik etti.

HAYATI KOLAYLAŞTIRAN ESERLER

Başkan Karaosmanoğlu, Dilovası’nda kent meydanı, eğitim kampüsü, hastane inşaatı, Diliskelesi’ndeki halı saha ve semt konağı ile Tavşancıl sahili ve Tavşancıl meydanında incelemelerde bulundu. Yapılan çalışmalarla ilgili Dilovası Belediye Başkanı Yaman’dan bilgi alan Başkan Karaosmanoğlu, ‘Dilovası ilçemize çok güzel hizmetler yaptık, hayatı kolaylaştıran eserler kazandırdık, kazandırmaya da devam ediyoruz. Dilovası her geçen gün gelişiyor ve değişiyor’’ ifadesini kullandı. Başkan Karaosmanoğlu, ziyaret ettiği yerlerde Dilovası halkı tarafından ilgiyle karşılandı.  

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817