Dilovasında futbol şenliği başladı

 

 

Milli Eğitim Müdürlüğü ve Dilovası Belediye spor ile birlikte organize ederek ilçedeki 10 okulun takımları olan,  Can Gülmen Ortaokulu, Hacıseyit Taşan Ortaokulu, Akşamseddin Ortaokulu, Mehmet Zeki Obdan Ortaokulu, Polisan Ortaokulu, Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu, Mehmet Akif Ersoy İmam Hatip Ortaokulu, Dilovası Ortaokulu, Hasan Ali Yücel Ortaokulu, Mübeccel Çolakoğlu Ortaokulları arasında yapılacak turnuvanın ilk maçları oynanmaya başlandı.

 

Dilovası Belediye Başkanı Cemil Yaman, başkan yardımcıları, birim müdürleri, Dilovası Belediyespor yöneticileri ve antrenörleri, okul müdürleri ve beden eğitimi öğretmenlerinin katılımı ile 1. geleneksel ulusal egemenlik futbol turnuvasının çekişmelere sahne olacağı maçları başladı.Karşılaşmalar öncesi Belediye Başkanı Cemil Yaman ve katılımcılar sporculara  tozluk forma ve krampon hediye ettiler.

 

 

Belediye Başkanı Cemil Yaman, başlama düdüğü öncesi takımların minik sporcularını tek tek tebrik ederek benim için öncelik centilmen olmaktır. Geçtiğimiz sezon Dilovası Belediyespor da oynayan abileriniz en centilmen takım olarak şampiyon oldu onları örnek alacağınıza ümidim tamdır. Tüm takım sporcularına başarılar diliyorum” dedi.

 

 

Takım oyuncuları, desteklerinden dolayı başta Dilovası Belediye Başkanı Cemil Yaman,  Dilovası Belediyespor Kulübü antrenörü ve futbol turnuvası hakemi Hamit Korkmaza teşekkür ettiler.

 

 

Yapılan 3 Maçın Sonuçları

 

Hasan Ali Yücel Orta Okulu 3 - 0 Polisan Orta Okulu

Mehmet Akif Ersoy Orta Okulu 5 -  2 Mübeccel Çolakoğlu Orta Okulu

Dilovası Orta Okulu 3 - 0 Hacı Seyit Taşan Orta Okulu

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817