DİLOVASI’NDA HALİT YAŞAR COŞKUSU

AK Parti Dilovası Belediye Başkan Aday Adayı Halit Yaşar’ın  düzenlediği aday adaylığı tanıtım toplantısı büyük ilgi gördü. AK Parti İlçe Başkanvekili Fazıl Korkmaz, İlçe yöneticileri , Dilovası Belediye Başkanı Cemil Yaman , AK Parti Dilovası belediye başkan aday adayları ile kadın,genç, ve yaşlı vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği tanıtım  toplantısı katılımın yoğun olması dolasıyla AK Parti ilçe binası önünde gerçekleşti. AK Parti Dilovası İlçe Başkanı Fazıl Korkmaz’ın kısa  bir selamlama konuşmasından sonra özgeçmişi okunduktan sonra alkışlarla kürsüye gelen Dilovası eski belediye başkanı ve AK Parti Dilovası belediye başkan aday adayı Halit Yaşar, Türk siyaset tarihini ve AK Parti’nin kuruluşundan bugüne geçen süreci akıcı bir uslupla anlattı.

AK PARTİ’Yİ ANLATTI

Konuşmaları zaman zaman alkışlarla kesilen AK Parti Dilovası Belediye Başkan Aday Adayı Halit Yaşar, muhtar bile olamaz denilen AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın 11 yıldır ülkeyi başarıyla yönettiğini, Türkiye’yi içte ve dışta itibarlı bir ülke haline getirdiğini, Türkiye için hayal olan şeylerin gerçek olduğunu kaydetti. AK Parti’nin hizmetlerinden Dilovası’nın da nasibini aldığını ifade eden  ve konuşmasının büyük bir bölümünü AK Parti’ye ayıran tecrübeli siyasetçi Halit Yaşar, “ Dilovası’nda 13 aday adayı kardeşimiz var.Bu bir bereket ve sinerjidir. Dilovası halkı bundan istifade edecek.”diye konuştu.

ADALETLİ VE EŞİT HİZMET

Dilovası’na hizmet yapan belediye başkanına , il genel meclis üyelerine, belediye meclis üyelerine, AK Parti yöneticilerine ve ismini unutup sayamadığı herkese teşekkür eden Yaşar,” Allah nasip eder başkan olursam Dilovası’na eşit, adaletli, israf yapmayan ve 1 kuruşu harcarken 100 takla atan bir yönetim vaat ediyorum.Tüğü bitmemiş yetimin hakkını kimse yedirmeyeceğime söz veriyorum.Toplumsal birlik beraberlik ve kardeşlik vaat ediyorum” dedi.

DİLOVASI’NIN ÖZETİ BURADA

Dilovası’nda yaşan her yöreden insanları burada görmekten duyduğu memnuniyeti ifade eden Halit Yaşar, bu birlik ve beraberliğin Dilovası’nın özeti olduğunu belirterek, buzamana kadar olduğu gibi bundan sonrada kardeşlik ve birliğin devam edeceğini tüm kalbiyle inandığını sözlerine ekledi.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817