Dilovası’nda seçim hedefi Yüzde 80
 Bingöllüler Derneği’ni ziyaret eden AK Parti Dilovası İlçe Başkanı Osman Akbulut, burada yaptığı açıklamada 10 Ağustos’ta yapılacak olan yerel seçimlere işaret ederek, “Türk demokrasisi için bir dönüm noktası olan bu seçimlerde Dilovası’n da hedefimiz %80” dedi

Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar ve AK Parti Dilovası İlçe Başkanı Osman Akbulut, İlçe Seçim Koordinasyon Merkezi programı doğrultusunda Bingöllüler Derneği’ni ziyaret etti. Düzenlenen Dernek ziyaretinde, İlçe SKM Başkanı Mustafa Şahin ve Dilovası İlçe Yönetimi hazır bulundu. Dernek yöneticileriyle sohbet eden ve karşılıklı görüş alışverişinde bulunan AK Partili başkanlar, derneğin faaliyetleri hakkında bilgi aldı.

‘HEDEF YÜZDE 80’

10 Ağustos da yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı seçiminin ülkemiz için dönüm noktası olacağını belirten AK Parti Dilovası İlçe Başkanı Osman Akbulut," Milletimiz ilk defa kendi Cumhurbaşkanını seçecektir. Halkımız ilk defa bir Cumhurbaşkanını kendi iradesi ile seçecek. Türk demokrasisi için bir dönüm noktası olan bu seçimlerde Dilovası’n da hedefimiz %80” dedi. 3 Ağustos Pazar günü Kocaeli yapılacak olan mitinge de Bingüllüleri davet etti.

BAŞBAKANIMIZA SAHİP ÇIKACAĞIZ

Cumhurbaşkanı Seçimi ile birlikte yeni bir miladın başlayacağını belirten Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar;" Şimdi yeni bir milat başlatmak için önemli bir seçim daha var. 12 yıldır ülkemiz için gecesini gündüzüne katan, halkın takdirini her zaman alan Başbakanımıza hep birlikte destek olacağız. Dilovası, Kocaeli’nde Başbakanına verdiği destekle adından söz ettirecektir. Yeni bir Türkiye için Başbakanımıza sahip çıkacağız” dedi.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817