Dilovası’nda Yeni Yılın İlk Toplantısı Yapıldı

Dilovası Belediye Meclisi 2013 yılının ilk meclis toplantısını gerçekleştirdi. Belediye meclisinde tüm üyelerin tamamının ocak ayı toplantısına katılması Başkan Cemil Yaman tarafından memnuniyet oluşturdu.

Dilovası Belediyesi Meclis Salonu’nda yapılan toplantı açılış ve yoklamanın ardından Aralık ayına ait tutanak özetlerinin okunup görüşülmesinin ardından gündem maddelerine geçildi.

 

Denetim Komisyon Üyeleri Seçildi 

Yazı İşleri Müdürlüğü’nden gelen Denetim Komisyonu Üyelerinin seçilmesi ile ilgili yazının okunup görüşülmesinin ardından komisyon üyeleri seçimi yapıldı. Yapılan gizli oylamanın ardından Hüseyin Dursun, Muhacir Daşdemir, İrfan Çilenk, Bayram Meral, Abdulcebbar Tuza denetim komisyon  üyeliklerine seçildiler.

 İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü’nden gelen Sözleşmeli Personel Ücretlerinin belirlenmesi, Geçici İşçi Vizeleri, hafta tatil ruhsatı ile ilan reklam vergilerinin belirlenmesi, içkili yerlerin belirlenmesi ve ilçede bulunan parklara isimlerin belirlenmesi, değişik cadde ve sokaklarda imar revizyon planlamaları için ilgili oluşturulan komisyonda Efendi Deli, Kemal Kotan, İrfan Çilenk, Bayram Meral. Abdulcebbar Tuza seçildi. Bu çalışmaların komisyonlarca takip edilmesi oy birliği ile kararlaştırıldı.

2013 yılının şubat ayı meclis toplantısı ise 6 Şubat Çarşamba saat 15.00 de yapılması oy birliği ile kabul edildi.

İlçede önemli projeler hayata geçti 

 Meclis toplantısından önce kısa bir konuşma yapan Dilovası Belediye Başkanı Cemil Yaman,  2012 yılında ilçe adına birçok önemli projeyi hayata geçirdiklerinin altını çizerken 2013 yılında da Meclisi’nin önemli kararlara imza atacağına olan inancını dile getirdi. 2013 yılının herkese sağlık, mutluluk ve başarı getirmesi temennisinde bulundu.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817