banner2779
banner2752
banner2750

 Dilovası’nı kirlettiler, şimdi siyasetini kirletiyorlar!

OĞUZ’DAN SERT AÇIKLAMA

Saadet Partisi Dilovası İlçe Başkanı Ercan Oğuz, Dilovası Belediyesi’nde yaşanan meclis krizi hakkında önemli açıklamalarda bulundu. Oğuz yaptığı açıklamasında “Adında adalet olan ama adaletin esamesi olmayan AK Parti’nin Dilovası’nda ki son çırpınışları artık Dilovası’na zarar vermeye başlamıştır.

DİLOVASI TARİHİNE KARA LEKE SÜRDÜLER

Çıkar ve menfaat ilişkilerinin had safhaya ulaştığı süreci, tüm Dilovası gibi Kocaeli kamuoyuda yakından görmektedir. Bilindiği gibi geçtiğimiz pazartesi günü gerçekleşmesi gereken Dilovası Belediyesi meclisi AK Parti’nin 11 meclis üyesinin kendi belediyesini protesto etmesinin altında çok önemli şeyler yattığını görmemek imkansızdır. Yaşanan olay sonrası Dilovası’nda 7den 70e herkesin konuştuğu olaylar ile Dilovası’nda AK Parti’nin geldiği noktayı göstermektedir. Meclise katılmayarak Dilovası tarihine kara bir leke süren 11 meclis üyesinin gerçek anlamda neden protesto ettikleri kafalarda soru işareti bırakmıştır.

MECLİS ÜYELERİ HESAP VERMELİ

Demokrasilerin direği olan sorunların çözüm yeri olarak gördüğümüz meclisten kaçan meclis üyeleri; Acaba Dilovası’nın çıkarları için mi? Yoksa kendi menfaat ve çıkarları için mi bu protestoyu gerçekleştirdiler bunu kamuoyuna açıklamalılar. Halkın oyları ile meclise giren ama kendi çıkar ve menfaatleri dışında hiçbir girişimde bulunmadığı iddia edilen meclis üyelerinin halka hesap vermeleri gerekir. Dilovası sokaklarında konuşulan ve hiç hoş olmayan bu iddialar ile zan altında kalan meclis üyelerinin ne işler yaptıklarını açıklamasını bekliyoruz.

BİZ UYARMIŞTIK

SP olarak biz geçmişte birçok kez belediye başkanımızı uyarmış ve bu kadrolar ile Dilovası’nın yönetilmesinin yanlış olduğunu vurgulamıştık. Hiçbir vasfı ve projesi olmayan bu meclis üyelerinin Dilovası’na yakışmayan tutumları sorgulanmalıdır.

DİLOVASI SİYASETİNİ KİRLETİYORLAR

Dilovası’na yakışmayan bu iddialar ile Dilovası’nın kirlenmesine göz yuman, Kömürcüler OSB’nin kurulmasına sessiz kalan, Dilovası halkına İZAYDAŞ’ın kokusunu uygun gören ve Adatepe’nin yok olmasına göz yuman AK Parti’nin şimdiki hedefinin ise Dilovası siyasetini kirletmek olduğunu söyleyebiliriz. Tüm bu yaşananları kınıyor ve Dilovası’na yakışmayan davranışları sergileyen meclis üyelerinin kamuoyunu bilgilendirmelerini istiyoruz.”dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751