DİLOVASI’NIN SEKA PARKI GELİYOR
  

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Dilovası’nın en büyük parkını yapmak için kolları sıvadı. 84 bin metrekare alanı kapsayan ve vatandaşlar için her şeyin düşünüldüğü Bayraktepe Parkı, Dilovası’nın Seka Parkı olacak.

 

DİLOVASI’NIN EN BÜYÜK PARKI OLACAK

Büyükşehir Belediyesi, kentin nefes alacağı mekanları Kocaeli’ye kazandırmaya devam ediyor. Kocaeli’nin birçok noktasına dev parklar yaparak vatandaşların memnuniyetini kazanan örnek projelere, bir yenisi daha ekleniyor. Dilovası’na yapılacak ve ilçenin en büyük parkı olacak Bayraktepe Parkı için çalışmalara başlandı.

 

KÖRFEZ KÖPRÜSÜ MANZARASI

84 bin metrekare alana sahip Bayraktepe Parkı, yapımı devam eden ve 2016 yılının ilk döneminde hizmete girecek Körfez Geçiş Köprüsü’ne hakim manzarasıyla dikkat çekiyor. Böylece Bayraktepe Parkı’na gelecek vatandaşlar, muhteşem Körfez Köprüsü manzarası ile gönüllerince dinlenme imkanı olacak.

 

HERŞEY DÜŞÜNÜLMÜŞ

Dilovası Belediyesi ile ortaklaşa yürütülen çalışmalar kapsamında, ilçenin en büyük parkında her şey düşünülmüş. Yürüyüş yolları ve ağaçlandırma çalışmalarının yapılacağı Bayraktepe Parkı’nda piknik alanları, pergolalar yer alacak.

 

SPOR ALANLARI

Spor alanlarının da ihmal edilmediği örnek çalışmada futbol, basketbol, voleybol sahası da bulunacak. Çocuk oyun alanlarının da olacağı parkta, alana gelecek vatandaşların araçlarını park edecek otopark da düşünülmüş. Çalışmalar tamamlanınca Dilovası, Kocaeli’nin en önemli parklarından birisine kavuşacak.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817