DİMMED 3. Olağan Kurulu Derince’ de Gerçekleşti

Genel Kurul Yapıldı

Derince’nin önde gelen sivil toplum kuruluşları arasında yer alan Derince İmam Hatip Lisesi Mezunları ve Mensupları Derneği 3.Olağan Genel Kurulu’nu gerçekleştirdi. Derince Halk Eğitim Merkezi Müdürü Abdulkadir Yardımcı'nın divan başkanlığını yaptığı 3. Olağan Genel Kurula Derince Gençlik ve Spor Müdürü Yusuf Yüksel, Körfez Gençlik ve Spor Müdürü Bahadır Aligül ve dernek üyeleri katılım sağladılar. Dernek Başkanı Yılmaz Yaykın yapılan faaliyetleri kısaca anlatarak, yapılan işin merkezinde samimiyet ve istikamet olmasının öneminden bahsetti.

Milli ve Manevi Değerler

Yaykın yaptığı açıklamada “Derneğin kuruluşundan bugüne kadar emek veren, destek olan kardeşlerimize,  teşekkür ederek yeni yönetime başarılar dilerim. İmam Hatipliler, bu ülkeye her alanda hizmet etmeye taliptir ve hizmet etmektedir. İmam Hatip Liselerinde din eğitiminin yanı sıra bu ülkenin her daim ihtiyacı olduğuna inandığımız, milli ve manevi değerlerimize bağlı nesiller yetişiyor. Biz de DİMMED olarak bu nesillerin yetiştirilmesine katkı koymak için çaba sarf ediyoruz." dedi. Yılmaz Yaykın’ın başkan, Zekeriya Altuntaş’ın başkan yardımcısı olduğu genel kurul sonucu yönetim kurulu üyeliklerine Aynur Uzun ve Melek Bülbül getirildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817