Din adamlarından, “Besmele”li ziyaret
 Türkiye Diyanet ve Vakıf Görevlileri Sendikası (Türk Diyanet Vakıf-Sen) Kocaeli Şube Başkanı Numan Uysal, yeniden göreve seçilen AK Parti İzmit İlçe Başkanı Ali Korkmaz’ı makamında ziyaret ederek, başarı diledi. Uysal, her işin besmele ile başladığını belirterek Korkmaz’a üzerinde “Bismillah” yazılı bir tabak hediye etti.

 “SİZLER KANAAT ÖNDERİSİNİZ”

AK Parti İzmit İlçe’de 9 Kasım’da gerçekleşen olağan genel kurulda göreve seçilen Başkan Ali Korkmaz, yeni yönetimi ile birlikte tebrik ziyaretlerini kabul etmeye devam ediyor. Korkmaz ve ekibinin önceki günkü konukları din adamlarıydı. Türk Diyanet Vakıf-Sen Kocaeli Şube Başkanı Numan Uysal ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleri Korkmaz’a başarı dilerken, üzerinde “Bismillah” yazılı bir tabak hediye etti. Uysal, her işin Besmele ile başlaması gerektiğini belirterek, “Besmele ile başladığımız her iş hayırlara vesile olur. Biz de yeni dönemde sizlere başarı diliyoruz” dedi. Ziyarette din adamlarının önemine vurgu yapan Başkan Korkmaz, “Din görevlilerimize bu ince düşünceleri ve nazik ziyaretleri için teşekkür ediyorum. Din adamlarımız aynı zamanda toplumumuzun kanaat önderleri arasındadır. Onların görüşü, bizler için önemlidir. Bu yüzden sizlerin duasını almak bizim için çok değerlidir. Hükümetimiz din adamlarımıza gerekli önemi bugüne kadar vermiş ve vermeye devam edecektir. Haklarınızın korunmasında ve iyileştirilmesinde önemli adımlar atıldığına inanıyorum. Bu hizmet ve desteklerimiz, toplumun her kesimine olduğu gibi sizler için de devam edecektir. Ben ziyaretinizden ötürü bir kez daha teşekkür ediyorum. Her zaman sizlerin yanında olduk ve olmaya devam edeceğiz” dedi. AK Parti İzmit İlçe Başkanı Ali Korkmaz’ın makamında gerçekleştirilen ziyarette Siyasi ve Hukuki İşlerden Sorumlu Başkan Yardımcısı Özcan Aygün, Mali ve İdari İşler Sorumlu Başkan Yardımcısı Çağlayan Duman, Tanıtım-Medyadan Sorumlu Başkan Yardımcısı İbrahim Gürsel ve Seçim İşlerinden Sorumlu Başkan Yardımcısı Muharrem Tutuş da hazır bulundu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817