DİPLOMASINI ALDI, GİRİŞİMCİ BAYANLAR ARASINA KATILDI
 Yalınay Akbay, Eczacılık Fakültesi’ni başarıyla bitirdi ve mezun olup, diplomasını alarak genç girişimci bayanlar arasına katıldı. Tütünçiftlik Kuzey Mahallesi Cahit Zarifoğlu Caddesi’nde yer alan eczaneyi, eski işletmecilerinden devralan Yalınay Akbay, yeni bir anlayış ve takviye personelle Tütünçiftlik Eczanesi’ni halkın hizmetine sundu.

Eczanenin açılışını Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran yaparken, ‘’İlçemizde bu tür işyerlerinin açılması ekonominin iyiye gittiğinin belirtisidir. Her açılan işyeri ülke ekonomisine katkı sağlıyor ve bize mutluluk veriyor ‘’ dedi. Açılıkşa, Kockid Başkanı Ali Can Kazgan, Özcanlar İnşaat sahibi Eren Kazgan ve çok sayıda esnaf, vatandaş ve Akbay aile yakınları katıldılar.


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817