Diriliş Ertuğrul Oyuncuları  Devlet Bahçeli’yle Görüşecekler

Daha önce de Devlet Bahçeli ile görüşen ve samimi bir ortamda sohbet eden Kocaelili iki sanatçı, kurulmasını istedikleri çatı altında özellikle tarihi filmlerde ve dizilerde yer alan oyuncuların toplanmasını amaçlıyorlar. Projeye göre bu çatı altında toplanan sanatçılar, Türk tarihinde önemli yeri olan ve ışık tutacak olan tarihi filmlerde yer alacaklar.

Yücel Tok, Devlet Bahçeli’den alınacak randevu ile bu konunun görüşüleceğini, tarihi filmlerin çevrilmesi, çatının kurulmasında destek isteyeceklerini, filmler için sponsor bulmakta yardım talep edeceklerini söyledi. Yücel Tok, 2020 kış aylarında çekimine başlaması planlanan 2. Kılıçarslan filminde de başrol oynayacağını ifade ederek, “Bu filmler Türk tarihine ışık tutmaktadır. Adeta belgesel gibi olan tarihi filmlere gereken önem verilmelidir. Sayın Devlet Bahçeli bu konuda oldukça hassas ve bize gereken desteği vereceğine inanıyoruz” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817