DİŞ DOKTORU MECLİS ÜYESİ  ADAY ADAYI OLDU

İzmit’te diş hekimi olarak görev yapan ve Körfez’de oturan Havva Burla Mergenay aday adayı oldu ve dosyasını teslim etti.

Havva Burla Bergenay’ın dosya teslimi sırasında Deniz Ticaret Odası Kocaeli Şube Başkanı Vedat Doğusel ve Bergenay ailesi ile iş arkadaşları kalabalık gurup halinde destekçi olarak yer aldılar. Yeni meclis üyesi aday adayı dosyasını teslim alan İlçe Başkanı Zeki Gürsu, bu katılımla partilerinin yeni bir güç kazandığını söyledi.

Daha sonra yaptığı kısa konuşma ile kendisini tanıtan Bergenay, MHP saflarında yer alarak yaşadığı kente hizmet etmek amacıyla aday olduğunu söyledi.

Aday adaylığı başvuru kabulü sonrasında kadın kollarının faaliyeti devam etti ve Semans Ceran Kadın Kolları Başkan Yardımcısı olarak atandı. Atalar Mahallesi Kadın Kolları Başkanı olarak da Canan Vanlı’nın ataması gerçekleştirildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817