DİYANET-SEN DERİNCE İFTARDA BULUŞTU
Başkan Bulut yalnız bırakmadı

Bu yıl iftar etkinliklerinin yoğun bir şekilde yapıldığı Deniz Mahallesi’nde yer alan Zübeyde Hanım Parkı’nda bu kez Diyanet-Sen temsilcileri bir araya geldi. Diyanet-Sen Derince Temsilciliği’nin düzenlediği iftar programına Derince Belediye Başkanı Ali Haydar Bulut, Memur-Sen Kocaeli Şube Başkanı Mehmet Akkuş, Diyanet-Sen Kocaeli Şube Başkanı Selami Tarcan, Diyanet Sen Derince Temsilcisi Çetin Kıranşal, Derince İmam Hatip Mezunları ve Mensupları Dernek Başkanı Yılmaz Yaykın ile Derince Müftülük Şefi Yaşar Morgül iştirak etti.

 

İftar etkinliği Zübeyde Hanım Parkı’nda

Zübeyde Hanım Parkı’nda gerçekleşen iftar yemeğine müftülük personelleri, din adamları ve aileleri de yoğun ilgi gösterdi. İftar yemeğine ev sahipliği yapan Diyanet Sen Derince Temsilcisi Çetin Kıranşal, bir arada olmanın huzur ve mutluluğunu yaşadıklarını ifade ederek “Bugün Diyanet-Sen Derince Temsilciliği olarak bir arada olmaktan dolayı büyük mutluluk duyuyoruz. Bu vesileyle aramızda olan Derince Belediye Başkanımız Ali Haydar Bulut’a ve iftarımıza katılan tüm protokol ve hocalarımıza teşekkür ediyorum. Allah birlik ve beraberliğimizi daim eylesin” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817