banner2779
banner2752
banner2750

Doç. Dr. Tahir Büyükakın; "Gönüllere Gireceğiz  Kibre Kapılmayacağız”


 

AK Parti Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Doç. Dr. Tahir Büyükakın, ilçe ziyaretleri kapsamında AK Parti Körfez İlçe Teşkilatı’nı ziyaret etti. AK Parti İl Başkanı Abdullah Eryarsoy ve yönetimi ile birlikte Körfez’e gelen Doç. Dr. Tahir Büyükakın’ı; Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, AK Parti Körfez İlçe Başkanı Şener Söğüt, belediye meclis üyeleri, belediye başkan aday adayları ve teşkilat üyeleri karşıladı. Oldukça samimi gerçekleşen ziyarette teşkilatlara ilk olarak İlçe Başkanı Şener Söğüt seslendi.

ÖNEMLİ HİZMETLERİ VAR

Tahir Büyükakın isminin aday olarak açıklanmasından dolayı memnuniyet duyduklarını belirten İlçe Başkanı Söğüt, “Kendisine bu önemli ve yükü ağır olan yolda başarılar diliyorum. Uzun yıllar ilçemizde görev yaptı, önemli hizmetlerde bulundu. Biz Körfez teşkilatları olarak kendisine en güçlü desteği vereceğiz. Var gücümüzle çalışarak seçim akşamı sandıklardan en güçlü şekilde çıkacağız” ifadelerini kullandı.

EN BÜYÜK DESTEĞİ VERECEĞİZ

Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran da konuşmasında, “İlimizde uzun yıllar Genel Sekterlik görevini yürüten, akademisyenlik yapan ve sonra Vali olarak ilimizden ayrılsa da Kocaeli ile bağlarını hiç kopartmayan Doç. Dr. Tahir Büyükakın’a çıktığı yolda başlarılar diliyorum. Allah yar ve yardımcısı olsun. Bugüne kadar aldığı her görevi başarı ile yerine getiren bir isim. Bizler de her zaman yanında ve en büyük destekçileri olacağız” dedi.

BİZ DİYENLERİN PARTİSİYİZ

İl Başkanı Abdullah Eryarsoy da Doç. Dr. Tahir Büyükakın’ın adaylığının açıklanması ile birlikte yoğun bir tempo ile çalışmalara başladığını belirterek, “Bu tempo he geçen gün artarak devam edecektir. Çalışmalarımız boşa çıkmayacaktır. İnanmak başarmanın yarısıdır. Bu inancı sizlerde görüyorum. 13 belediyenin 13’ünü alarak 31 Mart akşamında hep beraber kutlamasını yapacağız. AK Parti ben değil, biz diyenlerin partisidir. Biz bilincinde olmak önemlidir” dedi.

GÜÇLÜ BİR TEŞKİLAT VAR

Derince’de doğduğunu ama Körfez’in tüm mahallelerini karış karış bildiğini belirterek konuşmasına başlayan Doç. Dr. Tahir Büyükkakın, “Derinceli olamama rağmen en az bir Körfezli kadar bilirim. 2004 yılındaki seçimlerde de Körfez teşkilatımız ile birlikte çalıştım. Her geçen dönemde üstüne katarak gücünü daha da arttıran bir teşkilatımız var. Görevimiz zor, yükümüz ağır. El ele, sırt sırta verdiğimiz de aşılamayacak bir yol yoktur.

HEYECANINIZI GÖRÜYORUM

Sizlere baktığımda enerjiyi, heyecanı görüyorum. Teşkilatlarımızda bu heyecan olduğu sürece bu bayrak inmez. Seçim gününe kadar durmadan birlikte el ele çalışacağız. Cumhurbaşkanımızın da dediği gibi göreve geldiğimizde de gönül belediyeciliği yapacağız. Gönül belediyeciliği yaparsak, kibre kapılmazsak Allah da bu emaneti bizden almaz” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751