DOĞALGAZ FİNALİNİ KÖŞKER MAHALLE SAKİNLERİYLE YAPTI
Doğalgaz altyapı çalışmalarının tamamlandığı Adem Yavuz Mahallesi’nde finali mahalle sakinleriyle birlikte pasta keserek yapan Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, “Finalini birlikte yaptığımız doğalgaz konforu ve rahatlığı siz değerli mahalle sakinlerimize hayırlı uğurlu olsun

 

MAHALLE SAKİNLERİYLE

Başkan Köşker, Adem Yavuz’da final yaptı. Doğalgaz altyapı çalışmalarının hızla tamamlandığı Gebze’nin önemli yerleşim yerlerinden olan Adem Yavuz Mahallesi’nde doğalgaz çalışmaları tamamlandı. Palgaz firmasıyla yürütülen çalışmalar neticesinde doğalgaz çalışmalarının tamamlandığı Adem Yavuz’da finali Başkan Köşker ve mahalle sakinleri birlikte yaptı. Adem Yavuz Mahalle Muhtarlık binası önünde düzenlenen törene ev sahibi Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker’in yanı sıra belediye başkan yardımcıları Nilay Ayran, Orhan Sipahioğlu, mahalle muhtarı Sait Erol, Palgaz bölge yetkilileri ve çok sayıda mahalle sakini katıldı.


DESTEK TEŞEKKÜRÜ

Final pastasının Adem Yavuz Mahallesi sakinleriyle birlikte kesildiği törende kısa bir konuşma yapan Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, “Kentimizin büyük bir kısmında doğalgaz altyapı çalışmalarını hızla tamamlayarak siz değerli hemşerilerimizin doğalgaz konforundan yararlanması için çalışıyoruz. Uyumlu ve koordineli bir çalışma yürüttüğümüz Palgaz firmasının yetkili ve çalışanlarına bir kez daha teşekkür ediyorum.


FİNAL PASTASI KESİLDİ

Altyapı ve üstyapı çalışmalarına hız verdiğimiz mahallemizde, siz değerli kardeşlerimizin de desteğiyle sorunları hızla çözdük ve mahallemizin çehresini değiştirdik. Bugün birlikte çalışmaların finalini yaptığımız doğalgaz konforu ve rahatlığı siz değerli mahalle sakinlerimize hayırlı uğurlu olsun” dedi. Konuşmanın ardından Başkan Köşker ve mahalle sakinleri, özel olarak hazırlanan pastayı birlikte kesti.   

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817