DOĞAN 12 BİN KİŞİYİ AĞIRLADI
 İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan’ın geçen bir yıl içinde yaklaşık 12 bin kişiyi makamında ağırladığı öğrenildi.

Göreve geldiği ilk günden itibaren makamındaki misafirleri eksik olmayan Başkan Doğan, bir taraftan planlı işlerini takip ederken diğer taraftan da kendisini ziyarete gelenlerle yakından ilgileniyor. Belediye yetkililerinden alınan bilgiye göre geçtiğimiz yıl içinde Başkan Doğan, binlerce kişiyi makamında ağırladı. Gelen herkesle yakından  ilgilenip onların istek ve şikayetlerini dinleyen İzmit Belediye Başkanı” günümüzün önemli kısmı mahallelerde, cadde sokaklarda, vatandaşların arasında geçiyor. Bütün bunların yanında makamımızda bizimle görüşmek isteyenlerde oluyor. Bu istekleri de geri çevirmeyip gelenlerle yakından ilgilenmeye çalışıyoruz” dedi.

 

MAKAMLAR GELİP GEÇİCİ

 

Makamların gelip geçici olduğunu önemli olanın hizmetlerin baki olması olduğunu belirten Doğan “  bizim kapımız halkımıza her zaman sonuna kadar açıktır. Gelen her vatandaşımızın başımızın üzerinde yeri vardır. Gayemiz halkımızı mutlu edecek hizmetlerde bulunmaktır. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da yapacağımız her işte vatandaşımızın görüşünü alacağız” şeklinde konuştu.


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817