banner2818
banner2819
banner2821
banner2820

DOĞAN, 24 HAZİRAN İÇİN HER YERDE

ÜLKEMİZ ESKİ TÜRKİYE DEĞİL, İZMİT’İMİZDE ESKİ İZMİT DEĞİL

Şehir merkezinde esnaf ziyaretleriyle güne başlayan Doğan, Fevziye Cami cemaatiyle bir araya geldi.  Ardından Bekirdere Turan Güneş Caddesi’ne giderek bölgedeki esnafları tek tek ziyaret eden Başkan Doğan, hayırlı ve bol kazançlar diledi.  Ak Parti İzmit Gençlik Kolları Başkanı Aykut Çağlayan’ın da eşlik ettiği ziyaretler de ülkemizin her alandaki yükselişinin Avrupa’yı rahatsız ettiğini anlatan Doğan “  AK Parti hükümetiyle birlikte ülkemizde her alanda çok önemli gelişmeler oldu. Artık ülkemiz eski Türkiye değil, İzmit’imizde eski İzmit değil. Tabi ki bu durumdan rahatsız olan dış güçler ve ülkemizdeki maşaları var.  Bizi bölüp parçalamak için ellerinden geleni yapıyorlar.  Son olarak ekonomi üzerinden bizi yıkmaya çalıştılar ama başaramadılar, başaramayacaklar. Çünkü bizim halkımız her şeyin farkında “ dedi.

MHP’YE TEŞEKKÜR

Gittiği bölgelerde belediye çalışmalarını da yerinde inceleyen Başkan Doğan Cephanelik bölgesinde kapsamında Türkiye’nin en büyüğü olan Sanal Gerçeklik küresinin inşaatını da inceledi.  Akşam, MHP ilçe teşkilatının vermiş olduğu iftar programına katılan İzmit Belediye Başkanı “söz konusu bayrağımız, vatanımız, bağımsızlığımız ise oydu, buydu, farklı siyasi görüştü demeden bir ve beraber olmalıyız. MHP’li kardeşlerimize vatanlarına sahip çıktıkları için tüm halkımız adına teşekkürü bir borç biliyorum” şeklinde konuştu.

ÇOCUKLARIN MUTLULUĞU BİZİM MUTLULUĞUMUZ

İftar sonrası her akşam İzmit Belediyesi tarafından mahallerde düzenlenen Ramazan etkinliklerine misafir olan Doğan, Gündoğdu mahallesindeki çocuklarla da bir araya geldi.     Başkan amcalarına büyük ilgi gösteren çocuklarla kucaklaşan Doğan “ tüm mahallerimizde özellikle çocuklarımıza eski Ramazan ruhunu hissettirip onların eğlenmelerini istiyoruz.  Onların mutluluğu bizim mutluluğumuz” dedi.  

DÜNYA’YA GEREKEN CEVABI SANDIKTA VERİN

Gecenin finalini Kadıköy mahalle sakinleriyle yapan Başkan Doğan “ sadece kendiniz için değil, çocuklarınız ve tüm dünya Müslümanları için 24 Haziran’da sandık başında olacağız. Vereceğiniz oylarınızla tüm dünyaya gereken cevabı verin” çağrısında bulundu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817

banner2823

banner2822

banner2824

banner2825

banner2826