banner2827
banner2818
banner2819
banner2821
banner2820

 DOĞAN 5 YILIN HESABINI VERECEK

 

Katılımcı ve şeffaf yönetim anlayışına büyük önem verdiğini her fırsatta dile getiren İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, her yıl gerçekleştirdiği hizmet sunumlarının 5.sini 21 Ekim Pazartesi günü Cumhuriyet Parkı’nda gerçekleştirecek.

 

Saat 10.00’da başlaması planlanan sunumda İzmit Belediyesi’nin hizmetlerini basın mensupları ve katılımcılara anlatacak olan Başkan Doğan “ göreve geldiğimiz günden bugüne İzmit’te yapılan hizmetlere dönüp baktığımda dolu dolu bir 5 yılın geçtiğini görüyorum. Her yıl olduğu gibi bu yılda hizmetlerimizi değerlendirmek ve nerede olduğumuzu görmek adına bu sunumu gerçekleştireceğiz. Geçmiş yıllarda olduğu gibi bu yılda İzmit halkına hesabımızı vereceğiz. Hesap vermek şeffaflığın ve halkla iç içe olmanın özetidir” dedi.

 

Başkan Doğan, İzmit Belediyesi’nin 5 yıllık çalışmalarının anlatılacağı sunum sonrasında gelen soru, öneri ve eleştirileri de cevaplayacak.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817

banner2823

banner2822

banner2824

banner2825

banner2826