DOĞAN, 51 ÇİFTİN EVLİLİKLERİNİ RESMİLEŞTİRDİ

 İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan’ın ev sahipliğinde gerçekleştirilen organizasyona Romanlar Konfederasyonu Başkanı Ahmet Çokyaşar,  Roman Dernekleri Federasyonu Başkanı Erkan Aksoy, Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürü Muzaffer Çintimar, İzmit İlçe Müftüsü Musa Bilgiç, belediye başkan yardımcıları ve çok sayıda vatandaş katıldı. Ünlü sanatçı Tarık Mengüç’ün söylediği şarkılarla renklenen etkinlikte  çiftlerin resmi nikâhları İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan tarafından kıyıldı.

 

DOĞAN KIYDI  

 

Çiftlerin nikahını kıyan Başkan Doğan, Medeni kanunun bir gereği olan nikah işlemini çeşitli nedenlerle gerçekleştiremeyenler için toplu nikah etkinlikleri düzenlediklerini belirterek”  mutlu nesiller mutlu ailelerde yetişirler. Tüm çiftlere bir ömür boyu mutluluk dilerim.  Aile hayatının mutluluğu fedakarlık, saygı ve sevgi gerektirir” dedi


 

BİZLER SİZİN İÇİN VARIZ

 

Nikah töreninde konuşan İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, “burada çok güzel bir tabloyu paylaşıyoruz. Öncelikle Türk Milletinin en önemli, en temel yapı taşı olan aile kurumunu hep birlikte nikah töreniyle resmi hale getireceğiz. Bizler sizin için varız. Sizin daha güzel, daha huzurlu, daha mutlu ve daha refah bir yaşam sürmeniz için mücadele ediyoruz. Gerçekleştirdiğimiz bu programımızda bu çabamız doğrultusunda hayata geçirdiklerimizden sadece biri.” dedi.

 

AYRIM YAPMADAN HERKESE EŞİT HİZMET SUNUYORUZ

 

Doğan konuşmasının devamında, “bütün gayemiz Roman kardeşlerimizin daha güzel yaşamaları için. Hiçbir ayrım yapmadan, tüm Türkiye’de hatta tüm dünyada bütün insanların bir numaralı insan olarak yaşaması gerekiyor. Bizim inancımız, tarihten gelen geleneğimiz bunu emrediyor. İnsan her zaman bir numaradır. Sayın Cumhurbaşkanımız, Liderimiz Recep Tayyip Erdoğan da böyle yapıyor. Bizler de hiçbir ayrım yapmadan herkese aynı hizmetleri sunmaya gayret ediyoruz” ifadelerini kullandı.

 

HER ZAMAN Kİ GİBİ KAYBETTİLER

 

15 Temmuz sürecinde oluşturulan birlik ve beraberliğe de dikkat çeken Başkan Doğan, “bugün burada çok güzel bir tabloyu birlikte oluşturduk. İşte biz böyle bir ülkeyiz. 15 Temmuz’da ülkemizde haince saldıranlar, FETÖ maşasıyla ülkeyi bölüp, parçalayıp, kaos içine sokmaya çalışanlar, sizin gibi vatanını bayrağını seven, liderini seven insanlar karşısında yenildiler. Her zamanki gibi hayal kırıklığına uğradılar. Yüreğinize sağlık. Bizim bu birlik ve beraberliğimiz olduğu sürece onlar yenilmeye mahkumdurlar.

 

ROMAN KARDEŞLERİMİZDEN BELEDİYE BAŞKANI ÇIKSIN İSTİYORUM

 

 Allah’ın izniyle, yarınlarımız daha güzel olacak. Birlik ve beraberliğimizi kollayarak her şey daha güzel olacak. Artık roman kardeşlerimizden, doktor, öğretmen, mühendis, hemşire, belediye başkanı çıksın istiyorum. Sizler bizim evladımızsınız, kardeşimizsiniz, anamızsınız, bacımızsınız. Çiftlerimize hayırlı olsun diliyorum, Allah mesut, mübarek etsin. Vatana, millete hayırlı evlatlar yetiştirsinler” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817