DOĞAN, 8 MİLYON GENCİ TEMSİL EDECEK VEKİLLER ÇIKSIN
 Girişimci Şehir, Güçlü Türkiye Zirvesiyle ilgili proje hakkında Başkan Doğan’la bilgi paylaşımında bulunan dernek başkan ve yöneticileri “ Belediye Başkanımız Dr. Nevzat Doğan’ın gençlere olan bakışıcısını ve yaklaşımını çok iyi biliyoruz.  Projemizle ilgili kendisiyle konuşup engin bilgilerinden faydalanmak istedik. İzmit’te yaşayan gençler olduğumuz için çok şanslıyız” şeklinde konuştular.

 

GENÇ DOSTU BELEDİYEYİZ

 

Gençlerin ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Doğan “İzmit Belediyesi genç dostu bir belediyedir. Yaptığımız çalışmalarımızda özellikle gençlerimizi ön plana çıkarmaya çalışıyoruz. Çünkü gençlerimize güveniyoruz, gençlerimizin hayatın her alanında daha aktif, daha etkili olmasını istiyoruz.

 

HİÇBİR DÖNEMDE VERİLMEYEN HAKLAR VERİLİYOR

 

Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan da gençlerimize güveniyor ve onlara hiçbir dönemde verilmeyen haklar vermeye çalışıyor. Yeni anayasa değişikliğinde, 18 yaşında milletvekili olma hakkı bulunuyor. Bizim gencimiz yeteneğiyle, ferasetiyle her şeyiyle çok daha fazla becerileri yapabilecek kapasitede.  Genlerimiz de meclise girsin, 18-25 yaştaki 8 milyona yakın yaşıtını temsil etsin. 5-10 yıl sonra da dünyanı en iyi siyasetçilerinden biri olsun. Milletvekili olmak istiyorum deyince hemen olunmuyor. Halkımız o beceriyi, o gücü, o kapasiteyi görürse seçiyor.


 


GENÇ GİRİŞİMCİLERLE ÖNEMLİ MESAJ VERDİK

 

Biz İzmit Belediyesi olarak, Genç Girişimciler Merkezimizi açarak aslında gençlerimize önemli bir  mesaj vermeye çalıştık. Gençlerimizin o yaşta ticaret yapıp, girişimci olmasını, onlara güvendiğimizi, inandığımızı ve güzel fikir ve projelerde her zaman yanlarında olduğumuzun mesajını vermek istedik” diyerek gençlerden gelen projelerin destekçisi olduklarını ifade etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817