DOĞAN AKÇAKOCA’YI KADINLARDAN DİNLEDİ

KADINLARIN GÖRÜŞLERİ ÖNEMLİ

 

Gölkaypark’ta gerçekleşen kahvaltıda Akçakoca Mahallesi’nde oturan kadınları ile biraraya gelen Başkan Doğan, “ mahallelerde olan tüm çalışmalarımızı orada oturanların taleplerine göre belirliyoruz. Bize ulaşan her talep bizim için yol gösterici oluyor. Bu anlamda her şeyi daha detaylı ve büyük bir özenle gören kadınlarımızın görüşleri bizler için çok değerli” diyerek Akçakoca Mahallesi’nde oturan kadınların görüş ve önerilerini büyük bir dikkatle dinledi.

 

HİZMETLERDEN MEMNUNUZ

 

Kendileri ile biraraya gelerek sorunlarını dinleyen Başkan Doğan ve İzmit Belediyesi’nden çok memnun olduklarını dile getiren kadınlar “ mahallemizin eksiklikleri titizlikle gideriliyor. Biz kadınlar için mahalle günleri, kurslar, matineler ve eğitimler düzenleniyor” diyerek Başkan Doğan’a teşekkürlerini ilettiler.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817