DOĞAN, ALİKAHYA’YI NAKIŞ NAKIŞ HİZMETLERLE İŞLEDİK


 

Mahallerdeki eksiklerin belirlendiği, istek ve şikayetlerin dinlendiği mahalle gezisinde Başkan Doğan’a Belediye meclis üyesi Ersin Alpaslan, AK Parti İzmit İlçe Başkan Yardımcıları Nurullah Yılmaz, Ayfer Uğur, Ali Erdem, ilçe yöneticisi Cemil Karaca, mahalle muhtarı Yaşar Keleş ile belediyenin daire müdürleri eşlik etti.

CADDE VE SOKAKLARDA İNCELEME

Cadde ve sokakları gezen, gördüğü eksiklerin giderilmesi için ekibine talimat veren Başkan Doğan, Alikahya’ya büyük hizmetler yapıldığını belirterek, "bizim dönemimizde Alikahyamız sokak sokak, cadde cadde nakış nakış hizmetlerle işlendi. Düğün salonumuzu elden geçirip büyüttük, çocuklarımız için sinema salonu, etüt merkezi yaptık. Çorba çeşmesini faaliyete geçirdik, çok sayıda parkı hizmete açtık. Cadde ve sokak yollarını asfaltladık. Dekoratif aydınlatmalarla Alikahya‘ya ayrı bir hava kattık. Okullarımıza, camilerimize, Kur’an kurslarımıza destek olduk. Şehrimizin en modern kapalı pazarlarından birini yine bu mahallemizde yapıyoruz. İnşatı kısa sürede tamamlayıp vatandaşlarımızın hizmetine açacağız” dedi.   Mahallede girilmedik  cadde ve sokak bırakmayan Doğan  vatandaşlarla da sohbet edip, çocuklara oyuncak dağıttı.  Mahalle gezisini tamamladıktan sonra  ekibiyle değerlendirme toplantısı yapan Belediye Başkanı Doğan,   yapılan tespitlerle ilgili çalışmaların en kısa sürede tamamlanmasının talimatını verdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817