banner2779
banner2752
banner2750

DOĞAN, ALT YAPI ÇALIŞMALARINI İNCELEDİ
 Günün büyük bir bölümünü vatandaşlarla bir arada geçiren İzmit Belediye Başkan Dr. Nevzat Doğan, her fırsatta yapımı devam eden projeleri de yakından takip ediyor.

 

İSU tarafından Kadıköy Mahallesi’nde yapımı devam alt yapı çalışmalarını yerinde inceleyen Başkan Doğan’a İzmit Belediyesi Koordinatörü Adnan Metin de eşlik etti.

 

ÇOK DAHA GÜZEL OLACAK

 

Kadıköy Mahallesi Bağdat Caddesi ile Atatürk Bulvarı arasındaki pek çok cadde ve sokağı kapsayan altyapı çalışmalarını inceleyen Doğan, gelinen son durum hakkında yetkililerden bilgi aldı. Yapılan bu çalışmanın mahallenin değerine değer katacağını belirten Başkan Doğan “Kadıköy, eskiden yağmurdan sudan en çok etkilenen mahallelerimizin başında geliyordu. Geçtiğimiz dönem yapılan çalışmalarla bu sıkıntılar sona ermişti. Bu dönemde de bazı ara sokaklarda yenilenmesi gereken yerler vardı. Yapılan çalışmalar ile artık Kadıköy’de uzun yıllar alt yapı sorunu yaşanmayacak. İSU tarafından sürdürülen çalışmalar çok iyi gidiyor” dedi.

 

VATANDAŞI DİNLEDİ

 

Daha sonra bölge esnafını da ziyaret ederek istek ve şikâyetlerini dinleyen Belediye Başkanı Doğan bölgeyle ilgili tespitlerde bulundu. Başkan Doğan’ı mahallelerinde görmekten büyük mutluluk duyan vatandaşlar, bölgede bulunan ağaçların büyüdüğünü ve kaldırımları patlattığını belirterek konuyla alakalı gerekli önlemlerin alınmasını istediler.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751