banner2827
banner2818
banner2819
banner2821
banner2820

DOĞAN, AMAÇ ÇOCUKLARI KÖTÜ ALIŞKANLIKLARDAN UZAKLAŞTIRMAK
 İzmit Belediye mahallere spor tesisi kazandırmaya devam ediyor.  Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan’ın spora destek çalışmaları kapsamında İzmit’te kazandırdığı spor tesislerine bir yenisi daha eklendi. Yenidoğan Mahallesi’ne Vadi Sokak’ta yaptırılan İsmail Topdemir Spor Tesisi düzenlenen törenle gençlerin hizmetine açıldı.

Spor tesisinin açılışına İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, Kocaeli Futbol İl Temsilcisi Mithat Ağa, Saha Komiserleri Derneği Yönetim Kurulu Üyesi İbrahim Yılmaz ve Yenidoğan Mahalle Muhtarı Ayhan Karayel, ile çok sayıda mahalle sakini katıldı.

 

GENÇLER SPOR YAPSIN

 

Başta çocuklar olmak üzere Vatandaşların büyük ilgisiyle karşılanan Başkan Doğan açılışta yaptığı konuşmada “İzmit Belediyesi olarak spora önem veren ve yatırım yapan bir belediyeyiz. Elbette çocuklarımız sokakta da oynayacak fakat buraya yaptığımız böyle güzle tesislerden de yararlanacaklar. Hedefimiz mahallelere kazandırdığımız bu tür tesislerle gençlerimizi, çocuklarımızı kötü alışkanlıklardan ve kahve köşelerinden kurtarıp spor yapmalarını sağlamaktır” dedi. Doğan, vatandaşlardan yapılan hizmetlere sahip çıkmalarını da istedi.

 

SPOR TESİSİ DEĞİL YAŞAM ALANI

 

Açılışını yaptıkları tesisin sadece spor alanı olmadığını da belirten Başkan Doğan “burası aynı zamanda sizlerin güzel zamanlar geçireceğiniz, farklı arkadaşlıklar kurabileceğiniz bir yaşam alanınız” dedi. Açılış törenine katılan mahalle sakinleri de çocuklarını kahve köşelerinden kurtaracak ve spora teşvik edecek olan tesisi kazandırdığı için Başkan Doğan’a teşekkür ettiler. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817

banner2823

banner2822

banner2824

banner2825

banner2826