DOĞAN, ANNELERİMİZİN HAKKINI ASLA ÖDEYEMEYİZ

 

Başkan Doğan mesajında şu görüşlere yer verdi; “Cennet annelerin ayağı altındadır” sözü anneliğin ne kadar kutsal ne kadar mübarek olduğunu ifade etmeye yeterlidir. Böyle değerli olan annelerimizi anmayı sadece bir günle sınırlı tutmak elbette mümkün değildir. Bizim için her gün anneler günüdür. Bizler bunu böyle biliyor annelerimize de böyle değer veriyoruz. Bizleri canından, ruhundan, özünden bir parça olarak gören ve tüm hayatını bizim hayatımızın daha iyi olması için harcayan annelerimizin hakkını ne yaparsak yapalım asla ödeyemeyiz. Hayatını çocuklarına adayan kıymetli annelerimizin anneler gününü kutlarken, onlara hayatımızda ne kadar önemli bir yere sahip olduklarını hissettirmeliyiz.  Emeklerinin boşa gitmediğini göstermemiz, ebeveyne hürmet konusunda çocuklarımıza örnek olmamız gerekmektedir.

Başta benim annem olmak üzere ahirete irtihal etmiş tüm annelerimizi rahmetle ve minnetle yad ediyor ve bütün annelerin gününü gönülden kutluyorum.”

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817