banner2779
banner2752
banner2750

DOĞAN ARACILIK YAPTI
 İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan bayram öncesi kurban pazarını ziyaret etti. Doğan, burada kurban satıcılarıyla alıcılar arasında aracılılık yaptı. Fiyat konusunda anlaşamayanların arasını bulan Başkan Doğan” bu işlerde inat olmaz. Karşılıklı  anlayışla orta yolu bulmak lazım. Fiyat konusunda biriniz biraz inecek diğeri de biraz fiyat yükselterek orta yol bulunacak. Kurbanın bereketi bu pazarlıktadır” şeklinde konuştu.


BAYRAMLARINI KUTLADI

İzmit Belediye Başkanı , kurban pazarındaki vatandaşların bayramını da tebrik ederek “ hepinize ailelerinizle, sevdiklerinizle güzel mutlu bayramlar dilerim” şeklinde konuştu.  Doğan, yurdun değişik yerlerinden kurbanlık satmak için gelenlere de” umarım sizleri en iyi şekilde ağırlamışızdır. Bulunduğunuz ortamlar bizim istediğimiz ortamlar değil. İnşallah önümüzdeki yıllarda çok daha modern ve güzel bir ortamda satışlarınızı yapacaksınız” şeklinde konuştu.


GELMENİZ ÖNEMLİ

 

Satıcılar da Başkan Doğan’a ilgisi için teşekkür ederek” 15 gün içinde ikinci kez ziyaretimize gelip hal hatırımızı soruyorsunuz. Bu bizim için yeter. Bereketli bir kurbanlık sezonu geçirdik. İzmit’ten mutlu bir şekilde ayrılıyoruz”  dediler.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751