banner2779
banner2752
banner2750

DOĞAN, ASIL HEDEFLERİ TÜRKLERİ ANADOLU’DAN ATMAK
 Başkan Doğan da “ Milli Eğitim Müdürümüze görevinde başarılar dilerim. Faydalı hizmetlerde bulunacağına inanıyorum. Nasıl ki Milli Eğitimimiz bizsiz yapamıyorsa  bizlerde, sizsiz yapamıyoruz. Milli Eğitim demek halkımız demek, çocuklar, öğrenciler demektir. Halkın olduğu her yerde bizde sorumluluk hissediyoruz. Resmi, yasal bir  zorunluluk olmamasına rağmen eğitime destek olmayı kendimize görev kabul ediyoruz.

 

BİZİM KADAR DESTEK OLAN BELEDİYE YOK

 

 Desteğimiz her zaman devam edecek. Güzel işler yaptık. İddia ediyorum, Türkiye’de hiçbir belediyenin yapmadığı kadar eğitime destek olduk. Milli Eğitim Bakanına, İzmit Belediyesinin eğitim ile ilgili yaptığı işleri Türkiye’ye örnek göstermesini söyledim. Bunu da iddialı söyledim. Okul Hizmet Masası ile, Çocuk Hakları Masası ve Okulu, çocuklara yönelik yaptığımız çevre eğitimleri, afet eğitimleri, bisiklet eğitimleri, okullara yaptığımız çok amaçlı salonlar, kütüphaneler, öğretmenler odaları, veli bekleme yerleri, bahçe düzenlemeleri, annem babam okuyor, öğretmen okursa herkes okur kitap kampanyaları, binlerce kişinin yararlandığı İZMEK kursları bu işlerden sadece bazıları. Amacımız eğitimde iyi yetişmiş, donanımlı, sağlıklı, bilgili, özgüveni yüksek, çağı yakalamış ama  değerlerini, geleneğin, göreneğini, inancını da yaşayan bireyler yetişmesidir. Önce kendine, ailesine hayırlı sonra vatana, millete bayrağa hayırlı bireyler yetiştirmek en büyük amacımızdır” şeklinde konuştu.

 

BAŞARAMAYACAKLAR

 

Doğan konuşmasında ülkemizdeki terör olaylarıyla ilgili olarak görüşlerini de dile getirerek” ülkemizde zaman zaman sıkıntılar yaşıyoruz. Yaşadığımız sıkıntıları aşmanın yolu ülkesini, milletin, devletini, bayrağını seven bireyler yetiştirmekten geçer. Ülkeye kasteden, vatana, millete, bayrağımıza, inancımıza kast eden bu şer güçlerini, terör odaklarına karşı bir duruş sergilemek çok önemlidir. Ankara’daki  terörist saldırıyı da kınıyorum. Bu ancak Türkiye’ye  inanılmaz düşmanlık güden ellerce, bu ülkenin istikrarını, kalkınmasını, huzurun istemeyen, kardeş kavgasını isteyenlerce yapılmıştır. Türkiye’nin düşmanı ne yapar derseniz ancak bunu yapar. Bu siyasetin de üstünde bir olaydır. Asıl hedefleri Türkleri Anadolu’dan atmaktır. Bu gerçeği görmek gerekir. Halen küçük değerlendirmelerle, dar bakışlarla kalırsak Allah korusun onlar emellerine ulaşırlar. Türk milleti büyük millettir. Şimdiye kadar olduğu gibi bu oyunlara da gelmeyecektir. Vatanı için, bayrağı için, milleti için yıllarca canını siper etmiş, siyaseten, diğer alanlarda hizmet eden insanlara hem haksızlık hem de ülkeye haksızlık edilmiş ağır bir terörist olaydır. Türkiye’nin itibarını düşürme, demokrasiyi, ekonomiyi zayıf düşürme ancak düşmanlarımızın işine yarar. Zaten çevremizi ablukaya aldılar. Direnen, dayanan, birlik ve beraberlik içinde yıldız gibi parlayan bir  Türkiye ve Türk milleti var. Türk milleti öyle 50-100 yılık bir millet değildir. Binlerce yıllık bir millettir ve var olmaya devam edecektir. Bu güçlükleri de mutlaka aşacağız. Masum insanlar hayatını kaybediyor. Bizler güçlü olacağız. Ancak birlik beraberlik  içinde güçlü olursak bu oyunları bozarız” dedi.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751