DOĞAN, ASKER UĞURLADI

Doğan, Tüysüzler Mahallesi’nde oturan Nazire – Fehmi Yalçın çiftinin Kayseri Hava İndirme Birliği’ne komando olarak gidecek olan 21 yaşındaki oğlu Gökhan Gökçek ve Meryem- Osman Yalçın çiftinin Manisa Topçu Birliği’ne topçu olarak gidecek olan 23 yaşındaki oğlu Emre Yalçın’ın asker uğurlamalarına katıldı.

 

Asker eğlencesine katılan Başkan Doğan, “Sırası gelen, bu şanlı ve şerefli bayrak için, vatan için bu çok kutsal görevi yerine getirir. Askerlik vatana, bayrağa ve millete bağlılığın sembolüdür. Bir eğitim yuvası olarak görünen askerlik, insan hayatının bir dönüm noktasıdır. Her Türk gencinin gönlünde şerefli bir askerlik yapmak yatar. Asker kardeşlerimize vatani görevlerinde başarılar diliyorum. Şimdiden hayırlı teskereler” dedi. 

 

Gençlerin isteğini kırmayarak gençlerle birlikte halay çeken Başkan Doğan askere gidecek olan gençlere hediyeler verdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817