banner2827
banner2818
banner2819
banner2821
banner2820

DOĞAN, AYAZMADA AYAK BASMADIK YER BIRAKMADI
 Ayazma Mahallesi’ndeki incelemesinde Başkan Doğan’a, Belediyenin Başkan Yardımcıları, daire müdürleri eşlik ederken Ayazma Mahalle Muhtarı Selami Şener de hazır bulundu. Bölgede ayak basmadık tek bir nokta bırakmayan Başkan Doğan,  mahalledeki incelemelerinin ardından esnaf ve yaşlı ziyaretleri de gerçekleştirdi. İnceleme sinin ardından mahalle sakinleriyle bir araya gelen Başkan Doğan istek ve şikâyetlerini dinledi.

 

AYAZMA YENİ ÇEHRE KAZANDI

 

Göreve geldikleri günden itibaren mahalledeki eksiklikleri gidermeye çalıştıklarını belirten Belediye Başkanı Doğan “  sonradan oluşturulan bir yerleşim merkezi olması sebebiyle mahallemizde bazı eksikliklerimiz, sorunlarımız vardı. Elbirliği ile yaptığımız çalışmalarla eksikliklerimizi giderdik, hizmetlerimizle mahallemize yeni bir çehre kazandırdık. Mahallemizin yıllardır ihtiyacı olan kapalı pazarını yaptık. İçerisinde zabıta birimi, bebek emzirme yeri, wc, sosyal tesisi gibi donatıların da yer aldığı pazarımızla bölgede önemli bir eksikliği gidermiş olduk” şeklinde konuştu.

 

BAŞKAN AMCAYLA OYUN OYNADILAR

 

Ayazma Ulucami de incelemelerde bulunan Başkan Doğan,  cami yetkililerinin isteklerini dinledi. Orada eğitim gören minikleri de ziyaret eden Doğan, öğrencilerle uzun uzun sohbet etti. Kendileriyle etkinlikler yapan Başkan amcalarını görmek öğrencileri mutlu etti.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817

banner2823

banner2822

banner2824

banner2825

banner2826