DOĞAN, BAŞARIYI ÇALIŞARAK ELDE EDECEKSİNİZ
 Okulun konferans salonunda gerçekleşen kariyer günü etkinliğine Başkan Doğan’ın yanı sıra Belediye Başkan Yardımcısı Güray Oruç, Okul Müdür Yardımcısı Mehmet Avcı Öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

Konuşmasında gençlerle bir arada olmanın kendisine her zaman ayrı bir keyif verdiğini belirten Başkan Doğan “pırıl pırıl bir gençliğimiz var. Bu potansiyelden planlı ve kaliteli bir eğitim ile toplumun yarar sağlayacağı çok değerli bireyler yetişeceğine inanıyorum.

 

HİÇBİR BAŞARI TESADÜF DEĞİLDİR

 

Zorluklar karşısında inancınızı yitirmeyin. Hiçbir başarı tesadüfi değildir. Çalışmadan bir başarıyı elde edebilmek imkânsızdır. O nedenle başarıyı çalışarak elde edeceğinizi asla unutmayın. Okulun neresi olduğu önemli değil. Önemli olan sizin işinize olan bağlılık ve tutkunuzdur. Meslek seçimi yaparken en çok dikkat etmeniz gereken şey yeteneklerinize uyan ve sevebileceğiniz bir mesleği seçmek olmalıdır. Sizlerde seveceğiniz meslekleri seçmeye çalışın. Okuyacağınız okulla, kazanacağınız parayla kıyaslayarak seçim yapmayın. Mesela öğretmenlik ve doktorluk gibi meslekler parayla ölçülemez. Bu meslekler her şeyden önce insan kazandırır ve en büyük hazzı o zaman duyarsınız. Herkesin hayatta hedefleri olmalı. Bu hedeflere ulaşmak için karşınıza çıkacak sorunlara hazırlıklı olmalısınız. Sorunlar karşısında yılmak yerine çözüm odaklı olun” şeklinde konuştu. Cahit Elginkan Anadolu Lisesinde öğrencileri, Başkan Doğan’ın anlattıklarını can kulağı ile dinlediler.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817