banner2818
banner2819
banner2821
banner2820

DOĞAN: BAŞIMIZIN TACI KÖYLÜMÜZ DAHA HUZURLU VE MUTLU OLSUN İSTİYORUZ
 İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan 14 Mayıs Dünya Çiftçiler Günü nedeniyle bir mesaj yayınladı. Başkan Doğan mesajında şu görüşlere yer verdi. “Milletimizin gerçek efendisi, gıdalarımızın üreticisi ve işini bir yaşam tarzı olarak gören köylümüzdür. Kar, kış, yağmur, çamur demeden, en zor şartlarda bile çalışıp, halkımızın sofrasına gıda sunan da değerli çiftçilerimizdir.

                                

KÖYLER İÇİN MÜDÜRLÜK

 

Bir köylü çocuğu Belediye Başkanı ve köylü dostu İzmit Belediyesi olarak onların bu değerli görevlerine katkı sağlamak için bizde büyük çabalar gösteriyoruz. 2014 seçimleriyle sorumluluk alanımıza giren köylerimize daha fazla ve daha güzel hizmetler sunabilmek için Kırsal Hizmetler Müdürlüğümüzü kurduk. Köylülerimiz için Veteriner Hekim ve Ziraat Mühendisi görevlendirdik. Bu ekiplerimizle birlikte köylerimizi karış karış dolaşıyoruz. Çiftçimizin üretim araçlarınızı ucuz ve kolay temin etmesine yardımcı olurken, modern tekniğe göre tarım ve hayvancılık yapmanız konusunda da onlara eğitimler veriyoruz. Daha az emekle, daha çok üretim yapmalarını istiyoruz.

 

ŞEHİR KONFORUNDA KÖYLER

 

Diğer taraftan da köylerimizde şehir konforunda bir yaşam sürdürmelerini sağlamaya çalışıyoruz. Köylerimizin yollarını, çeşmelerini, camilerini, türbelerini güzelleştiriyoruz. Köy konakları, köy odaları, çocuk parkları, spor alanları yapıyoruz. Köylülerimizin yetiştirdiği ürünleriniz için ürün tanıtım günleri düzenliyoruz. Tek amacımız, başımızın tacı köylülerimizin daha mutlu ve huzurlu yaşamalarını sağlamaktır. Bu duygu ve düşünceler ile 14 Mayıs Dünya Çiftçiler Gününü kutlar, İzmitli çiftçilerimize sağlık ve afiyet dolu bol ve bereketli bir hasat dönemi dilerim.”

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817

banner2823

banner2822

banner2824

banner2825

banner2826