DOĞAN: “BAŞKAN SENSİN” PROJESİNİ ÇOK ÖNEMSİYORUM

 

İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan Ak Parti Kocaeli Gençlik Kolları tarafından yürütülen “ Başkan Sensin” projesinde aktif rol alan gençler ve görüş bildiren vatandaşlarla Seka Park Otel’de biraraya geldi. Gençlerin siyasette çok başarılı olduğunu ve kendilerini geliştirdikleri müddetçe iyi yerlerde olacaklarına yürekten inandığını söyleyen Başkan Doğan “ Gençlik Kollarımız tarafından yürütülen bu proje katılımcı yönetim anlayışı açısından son derece anlamlıdır” dedi.

 

İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan’ın projenin İzmit’teki durumu hakkında bilgi aldığı toplantıya Ak Parti İl Gençlik Kolları Başkanı Yusuf Akın, İl Gençlik Kolları Yerel Yönetimlerden Sorumlu Başkan Yardımcısı Muhammet Hanifi Akbulut, İzmit İlçe Gençlik Kolları Başkanı Muharrem Tutuş, İzmit İlçe Gençlik Kolları Başkan Yardımcısı Kamile Dikişçioğlu ve çok sayıda genç katıldı.

 

PROJEDEN GELEN TALEPLERİ UYGULAYACAĞIZ

 

İzmit Belediyesi’nin gençlerin fikirlerine ve çalışmalarına önem veren genç dostu bir belediye olduğuna dikkat çeken Başkan Doğan “ ben ve ekibim gençlerin fikirlerine büyük önem veriyoruz. Gençlerimiz sürekli olarak kendilerini geliştiriyor ve yeni projeler üretiyor. Bu noktada bize düşen onlara destek vermek ve projelerine sahip çıkmaktır. Diğer tüm çalışmalarında olduğu gibi bu çalışmalarını da destekliyorum. İzmit Belediyesi olarak Ak Parti İlçe Gençlik Kolları’ndan gelen talep sonrasında Cumhuriyet Parkı’nı engelsiz bir park haline getirdik. Bundan sonra da gençlerimizin getirdiği fikirleri değerlendirmeye ve uygulamaya alacağız” dedi.

 

VATANDAŞ BAŞKAN OLSAYDI

 

“Ak Parti Kocaeli Gençlik Kolları tarafından yürütülen ve vatandaşlara kendilerinin başkan olmaları durumunda şehrimize neler yapılacaklarına dair soruların yöneltildiği projede vatandaşlar kendi görüşlerini bizlerle paylaşıyor. Bu proje katılımcı yönetim anlayışı ve şehrimizdeki iyileştirme çalışmaları açısından son derece önemli” diyen gençler desteklerinden ötürü İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan’a teşekkür ettiler.

 

Gençler İzmit ilçesinde yapılan görüşmeler sonunda vatandaşların “ kısa mesafeli ulaşımda daha düşük ücret, şehir merkezine bebek emzirme odaları, Yürüyüş Yolu’nda tramvay, deniz üzerine yapılacak bir saat kulesi ve Sekapark’a aqua park” gibi isteklerinin olduğunu söylediler.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817