banner2827
banner2818
banner2819
banner2821
banner2820

DOĞAN, BAYAN ESNAFLARLA KAHVALTIDA BULUŞTU
 İNANCIMIZ KADINA DEĞER VERİYOR

 

 Bizim inanç değerlerimiz, Peygamber efendimizden itibaren, hep kadına değer veren, kadını evin başköşesinde, her yerde baş tacı eden bir anlayıştır. Bu Türk tarihi boyunca böyle olmuştur. Devlet yönetirken bile padişahların arkasında kadınlar vardır. Kadınların bir sözüyle kararlar, kaderler değişmiştir. Bizim kadınımız güçlüdür, dirayetlidir, cefakardır, yeri geldiğinde erkek gibidir. Kurtuluş Savaşında mermiyi, tüfeği, kılıcı eline alan kadındır. Cumhuriyet’in kurulmasıyla birlikte Avrupa daha kadına seçme hakkını bile vermemişken, Mustafa Kemal Atatürk, bizim kadınımıza seçme seçilme hakkını vermiştir. Bu da kadına değer verme konusunda Avrupa’nın çok önünde olduğumuzu göstermektedir. Başta Cumhurbaşkanımız, yöneticilerimiz, bizler bu anlayışı devam ettiriyoruz.

 

EN BÜYÜK YATIRIM KADINLARA

 

İzmit Belediyesi kadın dostu bir belediyedir. Kadınlar için elimizden geleni yapıyoruz, İzmit Belediyesi’nin en büyük yatırımı kadınlar içindir. Kadın Sosyal Yaşam Merkezimizi yapıp kadınlarımızın hizmetine sunduk” dedi.

 

TEDAVİ EDİLMELERİ GEREKİR

 

Kadına yönelik yapılan şiddetin kabul edilemez olduğunu da söyleyen Başkan Doğan, “ kadınlara yönelik çok vahim olaylar yaşanıyor. Kadına her türlü şiddet, zulüm yapılıyor. Erkeklerin böyle bir muameleyi kadınlarımıza reva görmesini kabul etmek mümkün değil. Kadına içkence yapan, şiddet uygulayan erkeklerin hasta olduğunu ve tedavi edilmeleri gerektiğine inanıyoruz” şeklinde konuştu. Başkan Doğan, kahvaltı sonrası  kadın esnafların  işyerlerini de ziyaret etti.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817

banner2823

banner2822

banner2824

banner2825

banner2826