Doğan Bekiroğlu çalışmaya Devam ediyor
 MHP Körfez İlçe Başkanlığı için aday olan ve Zeki Gürsu ile örnek olacak şekilde yarışan Avukat Doğan Bekiroğlu, İl kongresinin ardından da çalışmasına ara vermeden devam ediyor.

Beklenen tam aksine çalışmalardan kopmayan ve partisinin yer aldığı her etkinliğe iştirak ederek, var olduğunu gösteren Doğan Bekiroğlu, 7 Haziran’da da en iyi sonucun alınması için canla başla çalışacağını söylüyor. Doğan Bekiroğlu, durma şansları olmadığını ve bu seçimlerin var olmakla, olmamak arasındaki tercih olacağını belirterek, ‘’Kesinlikle küslük ve kırgınlık duyguları yaşamadım. Centilmence ve demokrasi ölçülerinde en iyi mücadeleyi verdik ve örnek olduk. Partimin her zaman yanındayım ve her çalışmasına gönülden katılıyorum. Adaylarımız kim olursa olsun, partimizin başarısı için de canla başla çalışmaya devam edeceğiz’’ dedi.

Bekiroğlu, yarımca’da yapılan açılışta da İl ve İlçe Başkanları ve yönetim ile bir araya gelerek söylediklerini teyit etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817