banner2827
banner2818
banner2819
banner2821
banner2820

DOĞAN “BEKİRPAŞA 10 YILDIR HİZMET GÖRÜYOR”
 İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, gün içerisinde yoğun bir tempo ile çalışıyor. Makam yerine mahalle inceleme gezileri ve çeşitli ziyaretler yaparak halkın arasında olmayı tercih eden Başkan Doğan son olarak Başaran Caddesi’nde bulunan Rahmet Camii Kuran Kursu’nu ziyaret etti.

EN BÜYÜK YATIRIM KADINLARA

Rahmet Camii Dernek Başkanı Hüseyin Ayaz ve Rahmet Camii Kız Kuran Kursu Hocaları Züleyha Akça, Nagehan Koç ve Nuran Çolak’ın kendisine eşlik ettiği ziyarette kuran kursuna gelen bayanlarla sohbet eden Başkan Doğan İzmit Belediyesi’nin çalışmaları hakkında bilgi verdi. Doğan “ İzmit Belediyesi olarak kadınlarımıza büyük önem veriyoruz. Bunu asla sözde bırakmadık. Belediyenin en büyük yatırımlarından birinin Kadın Sosyal Yaşam ve İş Geliştirme Merkezi olması bunun en büyük kanıtıdır” dedi.

DEĞİŞİM HİSSEDİLİYOR

İzmit Belediyesi’nin çalışmaları hakkında bilgi veren Başkan Doğan “ mahallelerimizde aralıksız olarak sürdürdüğümüz çalışmalarımız sonuçlarını veriyor. Yaşanan değişim ve gelişim hissedilmeye başladı. Yıllarca unutulan, kaderine terkedilen Bekirpaşa son 10 yıldır hizmet görüyor. Bekirpaşa son 10 yılda hizmetle tanıştı” dedi.

FARKLI AÇILARDAN BAKMA ZENGİNLİKTİR

Sohbet sırasında her konuya farklı açılardan bakmanın ve objektif değerlendirmelerde bulunmanın manevi bir zenginlik olduğuna vurgu yapan Doğan bu konudaki görüşlerini “manevi değerlere sahip olan insanlar dünyaya bambaşka bir gözle bakarlar. Bilime verdiğimiz önemi dini değerlerimize de vermeliyiz. Bilim bizlere fayda sağlarken dini inançlara sahip olmak ve gerekliliklerini yerine getirmek de maneviyatımızı güçlendirir. Manevi duygularımız bize adaletli olmayı, insanlara eşit davranmayı ve saygılı olmayı söyler” cümleleri ile ifade etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817

banner2823

banner2822

banner2824

banner2825

banner2826