DOĞAN: BELEDİYENİN BAŞARISI MAHALLE GEZİLERİNİN SONUCU
 DOĞAN’DAN VELİAHMET TURU

 

Çalışmaları yakından takip etmek ve vatandaşların görüşlerini almak amacıyla mahalle gezilerini sürdüren İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan son olarak Veli Ahmet Mahallesi’nde incelemelerde bulundu. İzmit Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Öztürk, Veli Ahmet Mahalle Muhtarı Kadir Kızıl ve daire müdürlerinin de katıldığı inceleme gezisinde Başkan Doğan tüm mahalleyi karış karış gezdi. 

 

DOĞAN: BELEDİYENİN BAŞARISI MAHALLE GEZİLERİNİN SONUCU

 

Mahalle inceleme gezileri sayesinde sorunları yerinde görme fırsatını bulduğunu ifade eden Başkan Doğan, “Belediyecilik masa başında yapılmaz. Belediyecilik yapmak için sokağa inmen gerekir, sorunları yerinde tespit edip çözüm üretmen gerekir. Bizde öyle yapıyoruz. İzmit Belediyesi’nin projelerinin ihtiyaca göre yapılmasının ve başarısının temeli düzenlediğimiz bu inceleme gezileridir” dedi.

 

TESCİLLİ MAHALLEDE ÖNEMLİ ÇALIŞMALAR

 

“Veli Ahmet Mahallemiz tescilli alanı çok olan bir mahallemiz. Bu mahallemizde 3,5 yıldır önemli çalışmalar yaptık. Korkuluklar, merdivenler ve parklar yaptık, yollarımızı yeniledik” diyen Doğan Hacı Kasım Sokak’ta bulunan, halk arasında Numan Baba olarak bilinen mezarında çevresinin düzeltilmesi ve mezar taşının incelenmesi için talimat verdi. Doğan Ayşe Özdemir Sokak’ta yolda kalan metruk binanın yıkılması için gerekli çalışmanın başlatılacağını söyledi.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817