banner2827
banner2818
banner2819
banner2821
banner2820

DOĞAN, BEN ÇALIŞARAK DİNLENİYORUM
 Okul Müdürü Fatih Taşdelen, öğretmen ve öğrencilerin ilgiyle takip ettiği etkinlikte konuşan Başkan Doğan, öğrencilerle bir araya gelmekten ve onların kariyer planlamalarına katkı sağlamaktan büyük mutluluk duyduğunu belirterek “hepimiz bu sıralardan geçtik. Siz planlanmış, daha önce yaşanmış ve tecrübelerle şekillenmiş hazır gençliği yaşıyorsunuz. Bu dönemi en iyi şekilde yaşamınız bizim dileğimiz, sizin de hedefiniz olmalı. Denenmiş öyküler, yollar varsa bunlar daha kısa surede daha doğru hedefe ulaşmayı sağlamaktadır. Bu süreçte nasihat ve tecrübe paylaşımı size çok hoş gelmeyebilir. Dayatma olduğu takdirde çok kabul edilir olmayabilir. Fakat ondan faydalanılacaksa, size katkısı olacaksa bu imkânları değerlendirin.

 

SEVEREK ÇALIŞIN

 

Ben çalışarak dinleniyorum, size de tavsiye ediyorum. Çok çalışmak insana zarar vermez. Severek, isteyerek değil de “Allah Kahretsin” diyerek çalışıyorsanız işte o size zarar verir. Bunalıma girersiniz, sağlığınız bozulur. Dersi sevin, negatif düşünceyi başta eğitim hayatınız olmak üzere tüm hayatınızdan kovun. Pozitif düşüncenin gücünü kullanın. Yaptığınız işin hedefe gitmenizi sağlayıp sağlamadığına bakın.

 

YILMAYIN, SABREDİN

 

Başarı bazen nazlanır, bu durumda yılmayın sabredin. Annenizin, babanızın hayır duasını alın. Öğretmenlerinizi asla üzmeyin. Anne babanızdan sonra üzerinizde en çok hakkı olan kişilerin öğretmenleriniz olduğunu unutmayın” şeklinde tavsiyelerde bulundu. Başkan Doğan, öğrencilerin çeşitli konulardaki sorularını da cevaplandırdı.

Okul Müdürü Fatih Taşdelen de düzenledikleri kariyer günlerinde Başkan Doğan'ı konuk etmekten büyük mutluluk duyduklarını söyleyerek, “Başarılarla dolu bir meslek hayatı olan Belediye Başkanımızı hem okulumuzun mezunu hem bir tıp insanı hem de bir siyasetçi olarak misafir ve konuk etmekten mutluyuz” dedi.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817

banner2823

banner2822

banner2824

banner2825

banner2826