DOĞAN, BİNLERCE KİŞİYİ İFTARDA BULUŞTURDU
 İzmit Belediyesi’nin düzenlediği mahalle iftarlarının sonuncusu Belsa önünde yapıldı. Şimdiye kadar Bekirdere, Yenişehir, Kuruçeşme, Şahinler ve Alikahya’da yapılan ve binlerce kişinin katıldığı iftarın sonuncusu olan Belsa önündeki iftara da vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.  İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan’ın ev sahipliğindeki iftara AK Parti İzmit İlçe Kadın Kolları Başkanı Aysel Demirtaş, Ak Parti il ve ilçe yöneticileri, belediye meclis üyeleri ile 3 binden fazla vatandaş katıldı.

                                       

PARMAK ISIRTAN BİR TABLO

 

Başkan Doğan, iftar öncesi bütün masaları tek tek dolaşıp vatandaşlarla sohbet etti. Binlerce kişinin aynı anda oruç açma heyecanını yaşadığı etkinlikte konuşan Başkan Doğan “Allah dualarımızı, ibadetlerimizi kabul etsin. Davetimizi kırmayıp katıldığınız için hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Hep birlikte bu manevi havayı, komşuluk, kardeşlik duygularını yaşadık. Allah, bayramı da bu güzel, manevi havayla yaşamayı nasip etsin. Biz, sizleri seviyoruz. Sizlerin mutluluğu, sizlerin huzuru bizler için çok önemli. Sizlerin mutluluğu, saadeti, bizim en büyük enerjimiz. Buradaki bu tablo parmak ısırtan bir tablo. Her çevreden insan var burada. Hepimiz Allah’ın yarattığı kullarız. Aynı çorbadan, aynı ekmekten yemeğimizi yedik ve bu imkanları bulduğumuz için de Allah’a şükrediyoruz” dedi.

 

HALKA HİZMET HAK’KA HİZMET

 

Doğan konuşmasının birlik ve beraberlik mesajı da vererek” bugün bu imkanları bulamayan çok insan var. Bugün Afganistan’da, Arakan’da, Doğu Türkistan’da, işte yanı başımızda Suriye’de, Irak’ta, Filistin’de şu güzel tabloyu yaşayamayan milyonlar var. Allah’a şükürler olsun Türkiye’de  birlik beraberlik içinde, huzur içinde yaşıyoruz. Bu birlikteliği bozmayalım, bozmak isteyenlere de fırsat vermeyelim. Bizler, her zaman sizin yanınızdayız. Samimi çalışınca berekette oluyor. Böyle güzel bir kente hizmet etmekten gurur duyuyoruz. Çocuklarımızın  daha iyi şartlarda yaşaması için gece gündüz çalışıyoruz. Halka hizmeti Hak’ka hizmet olarak kabul ediyoruz. Bu şevk ve heyecan içinde gecemiz gündüzümüz sizlere daha iyi hizmet etme hayret ve çabası içinde geçiyor” şeklinde konuştu.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817