DOĞAN, BİR GECEDE 4 KÖY DOLAŞTI

2014 yılında yapılacak seçimleri sonrasında İzmit Belediyesi sorumluluğuna girecek olan köylerde yaptığı incelemelerin gelecek yılın planlamasında çok faydalı olduğunu dile getiren Başkan Doğan “şehir içinde iş yoğunluğu ve koşuşturmadan hem bedenlerimiz hep ruhlarımız yoruluyor. Köylere geldikçe gerçekten dinleniyor ve huzur buluyorum bir kez daha köyleri çok sevdiğimi anladım” dedi.

Kendisine eşlik eden İzmit Belediye Meclis Üyesi İbrahim Elgin ile birlikte Yassıbağ, Tekke, Sarı Hocalar ve Sarı Şeyh köylerindeki vatandaşlarla sohbet eden Başkan Doğan, İzmit’in her köşesine hizmet ulaştırmak için halka söz verdiklerini söyledi. Bugün olduğu gibi her zaman bu sözü tutacaklarını dile getiren Doğan köylerin hizmete doyacağını ifade etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817